Zakelijk Loyaliteitsprogramma

Sparen met uw bestaande debiteurenbestand

Meer weten?

7 + 13 =

Zakelijk loyalty programma’s

In een snel veranderende wereld waarin consumenten – óók in de B2B markt – steeds minder merkvast worden, is het creëren van binding met uw klant belangrijker dan ooit. In de zakelijke markt komt uw product al snel terecht in een generiek verkoopkanaal, zoals een groothandel, waarin het beïnvloeden van de consumentenloyaliteit lastig is. Dat terwijl niets zo waardevol is als een loyale klant én de mogelijkheid om zoveel mogelijk data te vergaren van zo’n klant.

Klantenbinding in de b2b markt

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van zakelijke loyaliteitsprogramma’s, gericht op de b2b markt. Hoe creëren we meer vraag uit de markt zodat uw inkooppositie bij verkooppunten verbeterd wordt? Hoe kunnen we meer bieden dan de concurrent om zo concurrentievoordeel te behalen? En hoe zorgen we ervoor dat de eindconsument bewust kiest voor uw product, wanneer de keuzemogelijkheden voor hen groot zijn? En hoe zorgen we ervoor dat u zoveel mogelijk relevante data ontvangt over de consumenten die uw producten aanschaffen?

Waardevolle data over uw klanten

Door te kijken naar uw exposure mogelijkheden stellen we samen met u een plan op voor de invulling van uw zakelijke loyaliteitsprogramma. Door gebruik te maken van bijvoorbeeld een enquête over uw product ontvangt u waardevolle marktinformatie terug. Naast klantenbinding biedt het zakelijke loyaliteitsprogramma u dus ook mogelijkheden tot het verkrijgen van meer inzicht in uw klant.

Implementatie van de oplossing

Het zakelijke loyaliteitsprogramma is een volledig geautomatiseerd beloningssysteem, dat naast klantenbinding u waardevolle data en inzichten over uw klanten verschaft.

Implementatie van de oplossing

Het zakelijke loyaliteitsprogramma is een volledige geautomatiseerd beloningsysteem en daaraan gekoppelde webshop gebaseerd op uw eigen debiteurenbestand.

Loyalty

Wij ontwikkelen klantprogramma’s waarmee bedrijven klanten aan zich kunnen binden, en de klantrelatie kunnen verdiepen.

Klantdata

Wij verzamelen, beheren, activeren en verrijken uw klantdata en rapporteren de resultaten aan u.

Marketing Services

Wij kunnen altijd met u meedenken over de invulling van uw loyaliteitscampagne en zetten uw data om naar succesvolle marketing campagnes.

dbf (voorheen DataMatch)
Rietbaan 6
2908 LP Capelle aan den IJssel

Kennismaken of offerte aanvragen?

DataMatch is dbf