Zakelijk Loyaliteitsprogramma

Sparen met uw bestaande debiteurenbestand

Meer weten?

9 + 15 =

Zakelijk Loyaliteitsprogramma

Met het zakelijk loyaliteitsprogramma bouwt u voort op uw bestaande debiteurenbestand. Het grootste voordeel is dat uw klanten niets hoeven te doen om te sparen, dit gaat geheel automatisch.

Uw debiteurenbestand wordt geladen in het programma, waarop er voor uw klanten automatisch een spaaraccount aangemaakt wordt. Hiervan wordt de klant via een welkomstmail op de hoogte gesteld. Een persoonlijke accountpagina geeft inzicht in accountgegevens, contactpersonen en spaarhistorie. Is er een bepaald spaardoel behaald, dan wordt hier automatisch een rewardmailing voor aangemaakt. Met een directe link naar de persoonlijke accountpagina kan de verzilvering aansluitend plaatsvinden.

U kunt het zakelijk loyaliteitsprogramma uitbreiden met de DataMatch Loyalty Webshop. Hier kunnen uw klanten de gespaarde punten omzetten naar A-merk producten van bijvoorbeeld Philips en Ray Ban. DataMatch ontzorgt u hierbij volledig, u heeft geen administratieve of logistieke lasten.

Implementatie van de oplossing

Het zakelijke loyaliteitsprogramma is een volledige geautomatiseerd beloningsysteem en daaraan gekoppelde webshop gebaseerd op uw eigen debiteurenbestand.

Loyalty

Wij ontwikkelen klantprogramma’s waarmee bedrijven klanten aan zich kunnen binden, en de klantrelatie kunnen verdiepen.

Data

Voor onze klanten beheren, verzamelen, verrijken, analyseren, segmenteren, activeren wij hun klantdata en rapporteren de resultaten.

Marketing Services

DataMatch beschikt ook over een breed assortiment aan marketing services. Wij zetten uw data om in succesvolle marketing campagnes.

DataMatch Rotterdam B.V.
Cairostraat 51
3047 BB Rotterdam

Kennismaken of offerte aanvragen?

5 + 10 =