Webshop loyaliteitsprogramma

Sparen via uw webshop

Meer weten?

8 + 3 =

Webshop loyaliteitsprogramma

Het webshop loyaliteitsprogramma biedt uw klanten de mogelijkheid om te sparen bij online aankopen. Het voeren van een loyaliteitsprogramma in uw webshop wordt steeds belangrijker. Niet alleen vanwege de alsmaar toenemende verwachtingen van de consument, maar ook vanwege het feit dat concurreren op prijs alleen niet voldoende is om de klant aan uw webshop te binden.
Door de grote concurrentie op het internet, is het nodig om uw klant meerwaarde te bieden, iets wat goed kan met een webshop loyaliteitsprogramma.

Niet alleen kunt u klanten belonen voor het doen van aankopen. U heeft ook de mogelijkheid om klantprofielen op te bouwen op basis van productaankopen, koopfrequentie, betaalmethodes en zoek- en surfgedrag. Hierdoor kunt u gericht aanbiedingen doen aan uw klanten en hen verrassen met leuke VIP voordelen.

Implementatie van de oplossing

“Verkoopt u via een webshop? Geen probleem! Ons loyalty systeem implementeren wij in uw webshop. Zo kunnen uw klanten zowel via uw winkel als webshop sparen”

Loyalty

Wij ontwikkelen klantprogramma’s waarmee bedrijven klanten aan zich kunnen binden, en de klantrelatie kunnen verdiepen.

Data

Voor onze klanten beheren, verzamelen, verrijken, analyseren, segmenteren, activeren wij hun klantdata en rapporteren de resultaten.

Marketing services

DataMatch beschikt ook over een breed assortiment aan marketing services. Wij zetten uw data om in succesvolle marketing campagnes.

Deze klanten gingen u voor :

DataMatch Rotterdam B.V.
Cairostraat 51
3047 BB Rotterdam

Kennismaken of offerte aanvragen?

12 + 11 =

DataMatch is dbf