Webshop loyaliteitsprogramma

Sparen via uw webshop

Webshop loyaliteitsprogramma

Meer weten?

13 + 5 =

Webshop loyaliteitsprogramma

Heeft u eigenlijk een webshop nodig voor uw loyaliteitsprogramma maar is dit niet uw core business? Bijvoorbeeld om klanten of werknemers punten te laten verzilveren? Of zou u graag meer loyaliteitsoplossingen willen toevoegen aan uw bestaande Magento webshop? Wij kunnen u helpen met verschillende loyaliteitsoplossingen binnen uw webshop of door inzet van een webshop indien u deze zelf niet heeft. Bovendien helpen we u bij het verzamelen van waardevolle klantdata en inzichten.

Online cadeaushop en loyalty spaarshop

Heeft u een speciale loyaltycampagne waarbij u klanten of medewerkers graag online punten wil laten verzilveren? Of wilt u online een cadeaukaart voor uw bedrijf verkopen maar heeft u zelf geen webshop? Wij bieden verschillende loyalty oplossingen zoals een Easy Connect programma waarmee we uw cadeaukaart online aanbieden en digitaal uitsturen, of een loyalty spaarshop waarin spaarpunten verzilverd kunnen worden. In overleg met u en na inventarisatie van uw loyaltyprogramma en verkoopkanalen, kunnen we u adviseren over de best passende loyalty oplossing voor u.

Magento loyalty oplossingen

Concurreren op prijs is tegenwoordig vaak niet meer voldoende om klanten aan u te binden. Een loyaltyprogramma kan hierbij de sleutel zijn naar het verbeteren van de klantbinding en -relatie. Een Magento loyalty oplossing biedt uw klanten bijvoorbeeld de mogelijkheid om te sparen bij online aankopen. Dit biedt u bovendien de mogelijkheid om klantprofielen op te bouwen op basis van productaankopen, koopfrequentie, betaalmethodes en zoek- en surfgedrag. Vervolgens kunt u hen gepersonaliseerde aanbiedingen doen en verrassen met bijvoorbeeld VIP voordelen.

Wij bieden verschillende oplossingen voor het toevoegen van een loyalty programma aan uw Magento webshop. Door middel van een API spaarkoppeling kunnen wij binnen het klantaccount inzicht bieden in zaken als spaarhistorie en vouchers.

Implementatie van de oplossing

Wij bieden biedt verschillende oplossingen voor het toepassen van loyalty systemen in en middels webshops en kassasystemen. Maar ook een oplossing naast de kassa is mogelijk, wanneer een intensief technisch koppelingstraject nog te ver weg is. Wij zorgen ervoor dat met iedere oplossing uw klanten zowel via uw winkel als via uw webshop kunnen sparen.

Implementatie van de oplossing

“Verkoopt u via een webshop? Geen probleem! Ons loyalty systeem implementeren wij in uw webshop. Zo kunnen uw klanten zowel via uw winkel als webshop sparen”

Loyalty

Het online kunnen aanbieden van een klantprogramma zorgt voor meerwaarde waarmee u uw klanten makkelijker aan u kunt binden en de klantrelatie kunt verdiepen.

Klantdata

Wij verzamelen, beheren, activeren en verrijken uw klantdata en rapporteren de resultaten aan u.

Marketing services

Wij kunnen altijd met u meedenken over de invulling van uw loyaliteitscampagne en zetten uw data om naar succesvolle marketing campagnes.

Deze klanten gingen u voor :

dbf (voorheen DataMatch)
Rietbaan 6
2908 LP Capelle aan den IJssel

Kennismaken of offerte aanvragen?

DataMatch is dbf