Hoe kunt u het webshop cadeaukaart systeem gebruiken?

Het webshop cadeaukaart systeem kunt u op twee manieren inzetten. De eerste manier waarop het systeem ingezet kan worden, is door het te gebruiken als een online tool om meer bezoekers in uw winkel te krijgen, denk bijvoorbeeld aan een website zonder webshop of een horecazaak die de online bezoekers op de website naar de zaak wilt trekken. Met de online module op uw website kunnen bezoekers van uw website snel en gemakkelijk een cadeaukaart bestellen. Vervolgens ontvangt de desbetreffende persoon de persoonlijke cadeaukaart in de e-mail. Met deze digitale cadeaukaart kunnen klanten naar uw winkel gaan en deze verzilveren. Het verzilveren van de cadeaukaart kan via smartphone, tablet of laptop. We zijn al 15 jaar gespecialiseerd in het koppelen van systemen waaronder kassa’s. Mocht dit een wens zijn bij het cadeaukaart systeem om het proces compleet te automatiseren is dat geen enkel probleem.

 

Arrangementen

De meest opvallende toevoeging aan de Online Cadeaushop is de toevoeging van de arrangementen. U kunt namelijk in de nieuwe cadeaushop naast de traditionele cadeaukaart, ook arrangementen toevoegen.

Voor wellness en horeca ondernemingen is dit een mooie kans om de eindklant een unieke ervaring cadeau te laten geven! Een arrangement weggeven is veel persoonlijker en leuker om te geven en te ontvangen!

Bekijk in de demo hieronder hoe de Online Cadeaushop werkt. In het betaalproces kunt u gerust doorklikken en een bank selecteren zonder te hoeven betalen.

 

Probeer geheel vrijblijvend de demo hieronder!

U kunt in het betaalproces gewoon doorklikken en een bank selecteren zonder een betaling te doen.

[iframe width=”100%” height=”1070px” src=”https://www.walnutapp.com/datamatch/giftshop”]

De tweede manier waarop het webshop cadeaukaart systeem ingezet kan worden is om meer omzet en klantenbinding te krijgen op uw huidige/gewenste webshop. Naast uw reguliere webshop verkopen, kunt u klanten stimuleren om relaties/vrienden kennis te laten maken met uw webshop of simpelweg meer te laten besteden door het geven van een cadeaukaart. Het is mogelijk om onze database te koppelen aan uw webshop. Zo kunnen klanten bij het afrekenen de code van de cadeaukaart invullen en direct het tegoed verzilveren. Zo is het gemakkelijk voor de klanten en stimuleert dit uiteindelijk om meer aankopen te doen op uw webshop.


Webshop cadeaukaart systeem nodig? Het webshop cadeaukaart systeem is een systeem waarmee klanten gemakkelijk en effectief elkaar kunnen verrassen. Cadeaukaart systemen zorgen voor een hogere omzet en meer betrokkenheid bij uw merk. Het webshop cadeaukaart systeem is zo ingericht dat de webshop met een simpele link online kan staan op uw website of in uw webshop omgeving. Deze link wordt in een zogenaamde iframe geplaatst. In dit iframe kunnen klanten hun gegevens invullen en de cadeaukaart direct opsturen of op desgewenst moment automatisch laten versturen naar de ontvanger (zie afbeelding hieronder). Het is ook mogelijk om een persoonlijk bericht toe te voegen aan de verstuurde cadeaukaart.

 

loyaliteitsprogramma offerte aanvragenHoe werkt het webshop cadeaukaart systeem?

Lees hieronder de werking van het webshop cadeaukaart systeem. Neem voor een uitgebreide demo contact met ons op.

  • Binnen twee dagen online
  • Geschikt voor meerdere vestigingen
  • Dynamische waardebepaling
  • Verzilveren in deelbedragen
  • Gemakkelijk bedienen via een tablet of laptop
  • Inclusief financiële rapportages (gratis)
  • Optioneel verrekening mogelijk middels facturatiemodule

 

dbf (voorheen DataMatch)
Rietbaan 6
2908 LP Capelle aan den IJssel

Kennismaken of offerte aanvragen?

DataMatch is dbf