Voucher Campagne

Promotionele actievouchers uitsturen op klantsegmenten

Meer weten?

14 + 5 =

Voucher Campagnes

Een goedlopende voucher campagne werkt bindend, omzetverhogend en stimuleert gewenst klantgedrag. Zo kunt u gewenst klantgedrag definiëren en koppelen aan verschillende doelgroepsegmenten en op basis van deze business rules een voucher campagne uitwerken.

Een actievoucher stimuleert. Klanten doen graag wat voor een korting, gratis product of extra service waardoor een voucher een perfect middel is om klantgedrag te sturen.

Een aantal voorbeelden van mogelijke campagnes welke u kunt voeren door de actievoucher te koppelen aan een doelgroepsegment :

  • U introduceert een nieuw product op de markt, of u wilt tijdelijk de omzet op een productgroep verhogen.
  • U wilt een groter bereik opbouwen met uw nieuwsbrief.
  • U wilt bepaald klantgedrag stimuleren, zoals bijvoorbeeld het retourneren van gebruikte goederen, het worden van ambassadeur of het schrijven van een product review.

Wij helpen u van A tot Z in het opzetten van een voucher campagne. Met al ruim 18 jaar ervaring kunnen wij u helpen in het vastzetten van doelstellingen, het definiëren van klantsegmenten en het uitwerken van uw campagne.

Implementatie van de oplossing

DataMatch EasyConnect oplossingen zijn met grote zorgvuldigheid samengesteld. Hierdoor kunt u snel beginnen met het uitrollen van uw eigen spaar- of cadeaukaartprogramma. Het bieden van uw eigen spaar- of cadeaukaart staat garant voor een unieke klantervaring en biedt de kans voor nieuwe, leuke contactmomenten

Loyalty

Wij ontwikkelen klantprogramma’s waarmee bedrijven klanten aan zich kunnen binden, en de klantrelatie kunnen verdiepen.

Data

Voor onze klanten beheren, verzamelen, verrijken, analyseren, segmenteren, activeren wij hun klantdata en rapporteren de resultaten.

Marketing services

Wij beschikken ook over een breed assortiment aan marketing services. Wij zetten uw data om in succesvolle marketing campagnes.

Deze klanten gingen u voor :

dbf (voorheen DataMatch)
Rietbaan 6
2908 LP Capelle aan den IJssel

Kennismaken of offerte aanvragen?

DataMatch is dbf