• Cairostraat 51, 3047 BB Rotterdam
 • Pages Menu
  Twitter
  Categories Menu

  Posted by on apr 14, 2015 in Loyalty Marketing Nieuws, Retail | 0 comments

  Verschillen tussen de Loyaliteitsprogramma’s

  Verschillen tussen de Loyaliteitsprogramma’s

  Wat zijn de verschillen tussen de loyaliteitsprogramma’s?

  Verschillen tussen de loyaliteitsprogramma’s zijn tegenwoordig oneindig. Welke is nou de juiste loyaliteitsprogramma die past bij uw wensen en behoeften?

  Loyaliteit speelt steeds meer een grotere rol in de hedendaagse wereld, de klant wilt beloond worden voor loyaliteit. Het begon allemaal met de klantkaart en tegenwoordig zien we verschillende varianten daarop, zoals een digitaal klantkaart systeem of het gebruik van een Loyalty APP. In dit artikel geven we u tips over de verschillen in loyaliteitsprogramma’s en verwijzen we u naar een pagina die een goed overzicht geeft van onze meest innovatieve loyalty oplossingen.

  loyaliteitsprogramma-welke-past-bij-u

  Welke loyaliteitsprogramma past bij u?

  Al deze vernieuwingen op de korte termijn zijn natuurlijk fijn, want daardoor kan u een loyaliteitsprogramma kiezen wat echt pas bij uw bedrijf en uw klanten. Echter kan het zo zijn dat alle innovaties ervoor zorgen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Tegenwoordig noemt iedereen zich “loyalty expert” en hebben zij “de geschikte” loyaliteitsprogramma die perfect aansluit op uw wensen en behoeften. In plaats van te vertellen dat wij of een ander bureau daarover schikken, hebben wij onze meest innovatieve loyaltyprogramma’s op een rijtje gezet. Voor uw gemak. Bekijk via onze vernieuwende pagina loyaliteitsprogramma onze meest innovatieve loyalty programma’s. Zo kunt u zelf bepalen welke spaarsysteem past bij uw wensen en behoeften.

  Waarom zijn er zoveel verschillende spaarsystemen?

  De beroemde spaarsystemen zijn natuurlijk de Airmiles of Freebees. Bijna iedereen heeft wel gebruik gemaakt van een spaarsysteem. Tegenwoordig reageren mensen al snel negatief of afwijzend wanneer ze horen dat een bedrijf gebruik maakt van een spaarsysteem. De gedachte die dan naar boven komt is nog een spaarpas in mijn te dikke portemonnee, daar hebben de meeste klanten geen zin in. Juist daarom is een digitaal klantkaart systeem handig, want dan geeft je de klanten de mogelijkheid om te kiezen. We adviseren vaak bedrijven die beginnen met een spaarsysteem dat ze gebruik maken van de hybride vorm. Je moet mee gaan met de tijd en innovatief blijven door bijvoorbeeld je spaarkaart aan te bieden in een digitale wallet of als Loyalty APP. Echter het spaarsysteem moet ook kunnen fungeren met de reguliere klantkaart, sommige klanten die zijn nog niet toe aan die innovatie.

  Klik de volgende link om direct inzicht te krijgen in de meest innovatieve loyaliteitsprogramma pagina.


  Meer informatie over loyaliteitsprogramma’s?

  Wilt u meer informatie over loyaliteitsprogramma’s dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

  Contactgegevens

  Tel     : 010 462 22 28

  E-mail: info@datamatch.nl

  Stel ons al uw vragen

  Voor een vrijblijvende offerte, vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met DataMatch .

  * Verplicht invullen

  Post a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>