Ticketsysteem

Eenvoudig tickets en abonnementen beheren.

Meer weten?

9 + 5 =

Ticketing module

Met ons ticketsysteem wordt het verkopen van tickets en abonnementen voor uw attractiepark, museum of dierentuin een stuk makkelijker. Het systeem is gericht op het bieden van gemak aan zowel uw bezoekers als uw personeel in een on- en offline omgeving.

Koppelingen met omliggende processen, zoals bijvoorbeeld uw kassasysteem, maken het mogelijk om tickets en abonnementen via alle on- en offline kanalen te verkopen. Door middel van intelligente systemen heeft u via onze software direct toegang tot alle data over uw omzet uit entreebewijzen en abonnementhouders.

Dankzij onze geïntegreerde e-mailmodule, EasyConnect Mail, kan de beschikbare abonnee data ingezet worden voor gerichte campagnes over nieuwe attracties, belevenissen of aantrekkelijke acties die plaatsvinden. Daarnaast kan de opvolging van aflopende abonnementen volledig geautomatiseerd worden, dit scheelt u veel tijd en moeite en zorgt voor een hoger verlengingspercentage.

Voordelen van ons ticketsysteem

  • Gemakkelijk tickets aanmaken en beheren
  • Mogelijkheid tot verschillende ticketsoorten, zoals groepstickets of kinderkaartjes
  • Abonnementen aanmaken en inzien
  • Opvolgingscampagnes voor abonnementshouders
  • e-ticket kan in de Wallet app van de smartphone gezet worden.

 

Nooit meer in de rij

Wij hebben speciale kiosksoftware ontwikkeld, waarmee bezoekers op een kiosk entreebewijzen kunnen aanschaffen. Niet alleen staan uw bezoekers minder in de rij, ook vermindert u de druk op de schouders van uw personeel.

De kiosk is gekoppeld aan het gehele systeem, waardoor u ook inzicht heeft in de tickets die hierop verkocht zijn.

Online verkopen

Het ticketsysteem is flexibel. Hierdoor is het mogelijk om via uw eigen website online tickets en abonnementen te verkopen. Tickets worden na aankoop direct verzonden naar de bezoeker. Die kan ervoor kiezen om de ticket uit te printen, maar kan de ticket ook in de Wallet app op de smartphone zetten.

De pagina waarop de tickets verkocht worden, wordt ook in Google weergeven bij gerelateerde zoekopdrachten, hiermee stijgt uw online verkoop nog meer.

Implementatie van de oplossing

De Ticketing module van DataMatch verzorgt de ticketverkoop van uw museum, attractiepark of dierentuin en maakt het verkopen van uw tickets voor uw klanten gemakkelijk.

Loyalty

Wij ontwikkelen klantprogramma’s waarmee bedrijven klanten aan zich kunnen binden, en de klantrelatie kunnen verdiepen.

Data

Voor onze klanten beheren, verzamelen, verrijken, analyseren, segmenteren, activeren wij hun klantdata en rapporteren de resultaten.

Marketing services

Wij beschikken ook over een breed assortiment aan marketing services. Wij zetten uw data om in succesvolle marketing campagnes.

Mogelijkheden van ons ticketsysteem

Groepstickets

Scholen

Scholen kunnen tickets direct aankopen en afrekenen. Geen gedoe meer met facturen, maar directe afhandeling. Via uw branded page kunnen scholen eventueel ook een gids koppelen aan hun bezoek.

Groepen

Dankzij de mogelijkheid om verschillende soorten tickets aan te bieden kunnen groepen gemakkelijk een bezoek plannen en betalen. Ook biedt de Ticketing module de mogelijkheid om een gids te koppelen aan het bezoek.

Inzicht
Alle tickets -offline en online- , abonnementen en groepen worden geregistreerd. Zo heeft u altijd inzicht in de verkoop en het gebruik van tickets. Bij online verkochte tickets of abonnementen kunt u zien wanneer de bezoeker geweest is. Bij alle tickets kunt u zien waar de ticket verkocht is. – aan de kassa, via uw website of via een reseller –

 

Branded page
Uw tickets verkopen met een pagina die naadloos aansluit bij uw website is slechts het begin. Via uw branded page kunnen potentiële bezoekers hun ticket uitkiezen en direct afrekenen via één van de 150 aangeboden betaalmethodes. U heeft zelf de volledige controle over uw pagina. U kunt tickets aanmaken, aanpassen en ruimte om uw eigen draai te geven aan pagina.

Dankzij kassakoppelingen is het mogelijk om uw tickets direct in het kassasysteem te plaatsen, zodat de afhandeling aan de kassa bij een bezoek makkelijk, snel en vooral klantvriendelijk wordt.

Ook worden uw tickets direct inzichtelijk in de database, zodat u wanneer gewenst rapportages kunt draaien van de verkochte tickets per dag, week, maand of zelfs per tijdslot.

Resellers
De Ticketing module maakt het mogelijk om uw tickets aan te bieden bij resellers. Uw tickets kunnen via meer dan 25 platformen aangeboden worden. Dit resulteert in meer exposure en meer verkochte tickets. U heeft zelf de regie over de aangeboden tickets en de ticketprijzen.

Door middel van een API kan er een koppeling gemaakt worden tussen uw kassa en het leveranciersplatform, zodat ook de tickets van resellers direct in uw kassasysteem geladen worden.

dbf (voorheen DataMatch)
Rietbaan 6
2908 LP Capelle aan den IJssel

Kennismaken of offerte aanvragen?

DataMatch is dbf