• Cairostraat 51, 3047 BB Rotterdam
 • Pages Menu
  Twitter
  Categories Menu
  Ticket systeemOfferte aanvragen

  Ticket systeem

  Het ticket systeem van DataMatch is te gebruiken voor evenementen, beurzen of om toegangsbewijzen voor familie- en pretparken aan te maken.

  DataMatch heeft een ticket systeem dat de kaartverkoop verzorgt via internet.

   

   Hieronder de voordelen op een rijtje:

  • Gemakkelijk, eenvoudig, veilig en overzichtelijk in gebruik voor u en de klant;
  • Met een simpele link op uw website al te starten met het ticket systeem;
  • Tickets zijn te scannen via smartphone of als uitgeprinte ticket;
  • 24/7 inzicht in uw klant-/bezoekersgegevens;
  • Uw persoonlijke Marketing Dashboard beheert u zelfstandig voor het raadplegen van realtime statistieken en het opzetten van (e-mail) campagnes en (after-) sales akties.


  Ticket systeem

  Met het online Easy Connect ticketing systeem worden via de online portal tickets aangemaakt en voorzien van een unieke QR-code. In het back-office systeem (Marketing Dashboard) kan exact gevolgd worden welke tickets er zijn uitgegeven en wanneer deze zijn gebruikt. Deze gegevens kunnen gebruik worden voor marketingdoeleinden.

   

  loyaliteitsprogramma offerte aanvragen

  Ticket systeem; hoe het werkt

  Het ticket systeem werkt via een eenvoudige link vanaf uw eigen website. Via deze link worden uw bezoekers direct doorverwezen naar ons ticket systeem. Hier kunnen de bezoekers van uw website eenvoudig hun gegevens invullen bij het ticket systeem en direct kaarten bestellen, gemakkelijk en veilig betalen en de ticketsuitprinten.

  Het ticket systeem werkt zeer eenvoudig. De betaling kan gedaan worden met iDeal/Mastercard/PayPal of andere betaalmethodes. Nadat dit proces succesvol is afgerond krijgt de klant direct een bevestiging in de vorm van een overzichtelijke e-mail in uw huisstijl (logo/lettertype van uw bedrijf) met een PDF document als bijlage. Voor het bezoek van uw organisatie, evenement, beurs of familie- of pretpark laat de klant zijn persoonlijke unieke QR code in de smartphone of de uitgeprinte ticket met de QR code scannen bij de entree..

  ticket systeem-qrcode

  Een voorbeeld van een ticket dat uit te printen is en als toegangsbewijs gebruikt kan worden of digitaal online in de smartphone toonbaar is

   

   


  Het Ticket systeem i.c.m. het Marketing Dashboard

  Het ticket systeem van DataMatch is gekoppeld aan het Marketing Dashboard. Op elk moment kunt u de actuele verkopen inzien en uw organisatie hierop aanpassen. Alle klantgegevens van de ticketaankopen worden vastgelegd binnen dit overzichtelijke systeem.

  Het Marketing Dashboard is eenvoudig in gebruik en beheert u zelfstandig zonder tussenkomst van DataMatch of uw interne it-medewerker. U kunt op elk gewenst moment uw verkoop- en bezoekersstatistieken raadplegen en deze gebruiken voor marketingdoeleinden, zoals het opzetten van e-mail campagnes.

   

  ticket-systeem-marketing-dashboard

  Alle gegevens van alle bezoekers zijn te bekijken per bezoeker of als één geheel, overzichtelijk in het Marketing Dashboard.

   

  Neem direct vrijblijvend contact op voor meer informatie en de tarieven!

   


  Meer informatie over het ticket systeem?

  Wilt u meer informatie over het ticket systeem dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

  Contactgegevens

  Tel     : 010 462 22 28

  E        : info@datamatch.nl

  Stel ons al uw vragen

  Voor een vrijblijvende offerte, vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met DataMatch .

  * Verplicht invullen