• Cairostraat 51, 3047 BB Rotterdam
 • Pages Menu
  Twitter
  Categories Menu

  Posted by on jun 23, 2016 in Loyalty Marketing Nieuws, Referenties | 0 comments

  Sparen met Vlammetjes bij Topking!

  Sparen met Vlammetjes bij Topking!

  Een van onze meest recente klanten is Topking. Topking is producent van Vlammetjes, Vlamtosti’s en nog vele andere lekkere snacks.

  Samen met vlambassadeur Raymond van Barneveld organiseert Topking een nieuwe actie, waarmee klanten kunnen sparen voor dartboards en flights, waarmee zij hun eigen The Vlambassy toernooi kunnen organiseren.

   


   

  Vlammetjes

  Vlammetjes behoren tot de meest populaire snacks van Nederland. Door Nederland heen zijn ze in supermarkten, kroegen, sportkantines en snackbars te verkrijgen.

  Het concept van de snack is merkrecht van Topking. Topking is producent van veel verschillende snacks waaronder Vlammetjes, Vlampijpen, Kaastengels, Vlamtosti’s en nog veel meer.

  Vlammetjes doos


  Vlambassady

  Topking is bezig met het uitzetten van een nieuwe campagne, namelijk, een spaarcampagne. Hier kunnen afnemers van Vlammetjes, via groothandels dozen van 72 stuks, sparen voor dartboards en flights.

  Deze actie wordt breed gecommuniceerd. Grossiers die in Vlammetjes handelen krijgen binnenkort dan ook informatie over deze actie in de brievenbus.

  De campagne wordt gesteund door Vlambassadeur Raymond van Barneveld. Via Topking is er promotiemateriaal verkrijgbaar, uiteraard met het gezicht van Barney erop gedrukt.

  Met de verzamelde materialen kunnen bedrijven hun eigen The Vlambassy toernooi organiseren. Hiermee kunnen darters in kroegen en kantines het tegen elkaar opnemen. De winnaars van deze toernooien kunnen een partij tegen Raymond van Barneveld winnen. Deze partij vindt plaats op de winnende locatie.

   

  vlammetjes dm


  Wat doet DataMatch?

  DataMatch verzorgt voor Topking de omgeving waarin codes gespaard kunnen worden. Ook zorgt DataMatch ervoor dat de direct mailing voor deze actie bij grossiers terecht komt.

  Wij wensen Topking, de grossiers en uiteraard de toernooispelers heel veel succes met deze actie en hopen dat er leuke toernooien gespeeld worden. Een kans om Van Barneveld te verslaan, wie wil dat nou niet?

  vlammetjes folder

   


  Bent u ons volgende succesverhaal?

  Bij DataMatch werken wij met verschillende oplossingen.

  Offerte aanvragen

  Voor een vrijblijvende offerte, vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met DataMatch .

  * Verplicht invullen

  Post a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>