EasyConnect Spaarsysteem

Met een spaarprogramma kunt u direct beginnen met het binden van klanten.

Meer weten?

6 + 13 =

EasyConnect Spaarsysteem

Een EasyConnect Spaarsysteem is een kant-en-klare loyaliteitsoplossing waarmee uw klanten met zowel een fysieke als met een digitale spaarkaart kunnen sparen.

Klanten registreren zich gemakkelijk met naam en e-mailadres via uw website of bij u in de winkel. Deze registratie is eenmalig en uw klanten kunnen hierna direct beginnen met sparen.

U kunt uw klanten laten sparen voor beloningen die u zelf kunt kiezen. Ook kunt u kiezen voor meerdere spaardoelen, waardoor klanten zelf kunnen kiezen voor welke beloning zij willen sparen.

U kunt ervoor kiezen om het spaarprogramma uit te breiden met een e-mailmodule. Hierbij maakt DataMatch voor u een e-mailtemplate op in uw eigen huisstijl. Hiermee kunt u alle loyalty communicatie doen, maar ook uw nieuwsbrief versturen. Lees meer over het EasyConnect Plus Spaarprogramma.

Implementatie van de oplossing

DataMatch EasyConnect oplossingen zijn met grote zorgvuldigheid samengesteld. Hierdoor kunt u snel beginnen met het uitrollen van uw eigen spaar- of cadeaukaartprogramma. Het bieden van uw eigen spaar- of cadeaukaart staat garant voor een unieke klantervaring en biedt de kans voor nieuwe, leuke contactmomenten

LOYALTY

Wij ontwikkelen klantprogramma’s waarmee bedrijven klanten aan zich kunnen binden, en de klantrelatie kunnen verdiepen.

DATA

Voor onze klanten beheren, verzamelen, verrijken, analyseren, segmenteren, activeren wij hun klantdata en rapporteren de resultaten.

MARKETING SERVICES

DataMatch beschikt ook over een breed assortiment aan marketing services. Wij zetten uw data om in succesvolle marketing campagnes.

Deze klanten gingen u voor :

DataMatch Rotterdam B.V.
Cairostraat 51
3047 BB Rotterdam

Kennismaken of offerte aanvragen?

10 + 3 =

DataMatch is dbf