Spaarprogramma’s

Data verzamelen en tegelijkertijd omzet boosten? Maak kennis met onze spaarprogramma oplossingen.

Effectief spaarprogramma

Spaarprogramma’s zoals klantenkaarten of spaarkaarten zijn zeer effectief om klantenbinding te creëren. Hoe zorg je ervoor dat de hoeveelheid data beheersbaar blijft?

Overzichtelijke spaarprogramma’s

De spaarprogramma’s van Datamatch worden gerapporteerd in een overzichtelijk Marketing Dasboard. Koppel uw kassasysteem of webwinkel met onze marketingdatabase en zie in een handomdraai de resultaten en voortgang van uw spaarprogramma’s.

Implementatie van de oplossing

“DataMatch EasyConnect oplossingen zijn met grote zorgvuldigheid samengesteld. Hierdoor kunt u snel beginnen met het uitrollen van uw eigen spaar- of cadeaukaartprogramma. Het bieden van uw eigen spaar- of cadeaukaart staat garant voor een unieke klantervaring en biedt de kans voor nieuwe, leuke contactmomenten.”

LOYALTY SPAARPROGRAMMA’S

Wij ontwikkelen spaarprogramma’s waarmee bedrijven klanten aan zich kunnen binden, en de klantrelatie kunnen verdiepen.

DATA SPAARPROGRAMMA’S

Voor onze klanten beheren, verzamelen, verrijken, analyseren, segmenteren, activeren wij hun klantdata en rapporteren de resultaten.

MARKETING SPAARPROGRAMMA’S

DataMatch beschikt ook over een breed assortiment aan marketing services. Wij zetten uw data om in succesvolle marketing campagnes.

Effectief cross- en upsellen

Bij onze spaarprogramma’s worden modules opgeleverd die u in staat stellen uw klanten te belonen op basis van aankopen, bezoeken of de mate van loyaliteit. De software geeft uw onderneming de tools in handen om gericht en persoonlijk Cross- en upselling bij klanten te stimuleren

dbf (voorheen DataMatch)
Rietbaan 6
2908 LP Capelle aan den IJssel

Kennismaken of offerte aanvragen?

DataMatch is dbf