Spaarkaart programma

Snel aan de slag met uw eigen spaarprogramma

Spaarkaart programma

Uw klanten binden met een spaarkaart programma van Datamatch? Spaarkaarten zorgen voor klantentrouw (loyalty) en geven tegelijk inzicht in het aankoopgedrag van uw klanten.

Overzichtelijke spaarkaart programma’s

Met de zeer gebruiksvriendelijke marketingsoftware van Datamatch zorgt ervoor dat u gerichte marketingbeslissingen kunt nemen op basis van de verzamelde klantdata van via het spaarkaart programma. De zogenoemde Loyalty Engine koppelt uw kassasysteem of webwinkel met onze marketingdatabase. Resultaat: U ziet in een handomdraai de resultaten van uw spaarprogramma!

Implementatie spaarkaart programma’s

“DataMatch EasyConnect oplossingen zijn met grote zorgvuldigheid samengesteld. Hierdoor kunt u snel beginnen met het uitrollen van uw eigen spaar- of cadeaukaartprogramma. Het bieden van uw eigen spaar- of cadeaukaart staat garant voor een unieke klantervaring en biedt de kans voor nieuwe, leuke contactmomenten.”

LOYALTY

Wij ontwikkelen spaarkaartprogramma’s waarmee bedrijven klanten aan zich kunnen binden, en de klantrelatie kunnen verdiepen.

DATA SPAARKAART PROGRAMMA’S

Voor onze klanten beheren, verzamelen, verrijken, analyseren, segmenteren, activeren wij hun klantdata en rapporteren de resultaten.

MARKETING SERVICES

DataMatch beschikt ook over een breed assortiment aan marketing services ter aanvulling op het spaarkaart programma. Wij zetten uw data om in succesvolle marketing campagnes.

Eén systeem, voor u en uw klanten

Onze webbased applicatie maakt het beheren, analyseren en rapporteren van uw loyalty campagnes zeer eenvoudig.  Daarnaast is de software een verlengstuk van uw klantenservice. De software stelt u in staat persoonlijk met uw klanten te communiceren.

Persoonlijke webapplicatie

Deelnemers van uw loyaliteitsprogramma’s kunnen zich eenvoudig aanmelden via een persoonlijke webapplicatie, hun persoonlijke gegevens inzien en aanpassen.

DataMatch Rotterdam B.V.
Cairostraat 51
3047 BB Rotterdam

Kennismaken of offerte aanvragen?

6 + 1 =

DataMatch is dbf