Spaarkaart ontwerpen

Snel aan de slag met uw eigen spaarprogramma

Spaarkaart ontwerpen

Uw spaarkaart onwerpen doet u bij DataMatch!

Bij DataMatch zijn wij niet alleen loyalty experts. Wij kunnen ook uw spaarkaart ontwerpen. Naast het feit dat wij al meer dan 15 jaar ervaring hebben in loyaliteitsmarketing, hebben wij ook de nodige ervaring met cadeaukaarten en het ontwerpen van spaarkaarten.

Spaarkaart ontwerpen

Het ontwerpen van een spaarkaart kost veel tijd. Om een spaarkaart perfect te krijgen kost het veel herhaling en moet u ook zo nu en dan helemaal opnieuw beginnen. Om u een hoop tijd en energie te besparen, kunt u DataMatch uw spaarkaart laten ontwerpen.

Bij het maken van een ontwerp houden wij uiteraard rekening met uw wensen. U levert grafische bestanden aan, denk aan : logo, huisstijl, eventuele belangrijke afbeeldingen. Vervolgens gaan onze experts voor u aan de slag voor het perfecte design.

  • Opgemaakt in uw huisstijl
  • Ontworpen met door u aangeleverd materiaal
  • Vooraf bespreken van uw wensen
  • Naast het ontwerp, ook spaarkaarten en systeem leverbaar

Grafisch ontwerp

Het grafisch ontwerp voor uw spaar- of cadeaukaart wordt ontworpen door grafische experts. Zij hebben kennis van verschillende software en hebben de ervaring om aan de hand van uw wensen, elke keer een mooi eindproduct neer te zetten.

Implementatie van de oplossing

“DataMatch EasyConnect oplossingen zijn met grote zorgvuldigheid samengesteld. Hierdoor kunt u snel beginnen met het uitrollen van uw eigen spaar- of cadeaukaartprogramma. Het bieden van uw eigen spaar- of cadeaukaart staat garant voor een unieke klantervaring en biedt de kans voor nieuwe, leuke contactmomenten.”

LOYALTY

Wij ontwikkelen klantprogramma’s waarmee bedrijven klanten aan zich kunnen binden, en de klantrelatie kunnen verdiepen.

DATA

Voor onze klanten beheren, verzamelen, verrijken, analyseren, segmenteren, activeren wij hun klantdata en rapporteren de resultaten.

MARKETING SERVICES

DataMatch beschikt ook over een breed assortiment aan marketing services. Wij zetten uw data om in succesvolle marketing campagnes.

Het traject

Bij de aanvraag van een ontwerp overleggen wij met u. Niet alleen over prijs en een deadline, maar ook over uw wensen voor het ontwerp.Na het doorkrijgen van de verwachtingen, gaan de experts aan de slag. Zij werken keihard aan het ontwerp voor uw spaarkaart.Wanneer er een ontwerp is, krijgt u deze toegestuurd voor goedkeuring. Indien het ontwerp niet voldoet aan al uw eisen kan het nog aangepast worden.

Passen en systeem

Naast dat u uw spaarkaart kunt laten ontwerpen, kunnen wij ook uw spaarkaarten leveren. Ook kunt u bij ons een klantkaart systeem afnemen. Hiermee heeft u een spaarprogramma met spaarpas. Met een klantenkaartsysteem van DataMatch krijgt u al uw klantgegevens overzichtelijk geregistreerd in een Marketing Dashboard.

Wat kunt u met deze klantgegevens?

  • Inzicht krijgen in het aantal herhaalaankopen;
  • Inzicht krijgen in het bestedingsgedrag;
  • Inzicht krijgen in klantvoorkeuren en interesses;
  • Personaliseren van communicatie uitingen.

DataMatch Rotterdam B.V.
Cairostraat 51
3047 BB Rotterdam

Kennismaken of offerte aanvragen?

2 + 2 =

DataMatch is dbf