Spaarkaart maken

Snel aan de slag met uw eigen spaarprogramma

Spaarkaart maken

Met meer dan 15 jaar ervaring in de loyaliteitsmarketing, zijn wij bij DataMatch loyalty experts. Naast het ontwikkelen en innoveren van loyaliteitsprogramma’s, zijn wij ook erg actief met cadeaukaartsystemen, zowel offline als online en hebben wij een aantal grafische experts tot onze beschikking, daardoor kunnen wij ook zelfs uw spaarkaart maken!

Een spaarkaart maken kost tijd, energie en vereist ook kennis van software en grafische vormgeving. Deze expertise en tijd heeft niet elke ondernemer.

Bij het maken van een spaarkaart wordt rekening gehouden met uw wensen. Met het door u aangeleverde materiaal zoals het logo, eventuele afbeeldingen en huisstijlregels, ontwerpen onze grafische experts de perfecte cadeaukaart voor uw bedrijf.

  • Opgemaakt in uw huisstijl
  • Ontworpen met door u aangeleverd materiaal
  • Vooraf bespreken van uw wensen
  • Naast het ontwerp, ook spaarkaarten en systeem leverbaar

Implementatie van de oplossing

“DataMatch EasyConnect oplossingen zijn met grote zorgvuldigheid samengesteld. Hierdoor kunt u snel beginnen met het uitrollen van uw eigen spaar- of cadeaukaartprogramma. Het bieden van uw eigen spaar- of cadeaukaart staat garant voor een unieke klantervaring en biedt de kans voor nieuwe, leuke contactmomenten.”

LOYALTY SPAARKAARTEN

Wij ontwikkelen klantprogramma’s waarmee bedrijven klanten aan zich kunnen binden, en de klantrelatie kunnen verdiepen.

IMPLEMENTATIE VAN DE SPAARKAART

Voor onze klanten beheren, verzamelen, verrijken, analyseren, segmenteren, activeren wij hun klantdata en rapporteren de resultaten.

MARKETING SERVICES SPAARKAARTEN

DataMatch beschikt ook over een breed assortiment aan marketing services. Wij zetten uw data om in succesvolle marketing campagnes.

Het traject

Als u binnenkomt met de aanvraag voor het maken van een spaarkaart, gaan wij allereerst met u in overleg over uw wensen. Wij kijken welke mogelijkheden er zijn en zorgen ervoor dat dit overlegd wordt met onze grafische experts.

Wanneer er een ontwerp is, krijgt u deze toegestuurd voor goedkeuring. Indien het ontwerp niet voldoet aan al uw eisen kan het nog aangepast worden.

Passen en systeem

Naast dat u uw spaarkaart kunt laten ontwerpen, kunnen wij ook uw spaarkaarten leveren. Ook kunt u bij ons een klantkaart systeem afnemen. Hiermee heeft u een spaarprogramma met spaarpas.

Met een klantenkaartsysteem van DataMatch krijgt u al uw klantgegevens overzichtelijk geregistreerd in een Marketing Dashboard.

Wat kunt u met deze klantgegevens?

  • Inzicht krijgen in het aantal herhaalaankopen;
  • Inzicht krijgen in het bestedingsgedrag;
  • Inzicht krijgen in klantvoorkeuren en interesses;
  • Personaliseren van communicatie uitingen

DataMatch Rotterdam B.V.
Cairostraat 51
3047 BB Rotterdam

Kennismaken of offerte aanvragen?

6 + 11 =

DataMatch is dbf