Met meer dan 15 jaar ervaring in de loyaliteitsmarketing, heeft DataMatch een zeer vooruitstrevende blik op klantloyaliteit. Door onze ervaring te combineren met kennis, hebben wij een grote variëteit loyaliteitsprogramma’s.

spaarkaart app offerte

 

De oplossing voor uw probleem

U wilt een digitale klantenkaart, maar hoe pakt u dit aan?

Er zijn vele manieren om dit probleem op te pakken. Zo kunt u een applicatie ontwikkelen of laten ontwikkelen waarin een spaarsysteem werkzaam is of kunt u werken via een webbrowser.

De oplossing om een app te ontwikkelen is duur en kan soms wel tot in de €40.000,- oplopen. Dat is niet een bedrag wat iedereen zomaar kan missen.

De oplossing van DataMatch is digitaal, eenvoudig en een heel stuk goedkoper. Wij werken namelijk met digitale klantenkaarten met een QR-code. Via een link kan deze zo als download in de mobiele telefoon worden gezet in de zogenaamde eWallet. Op iOS systemen is deze app standaard geleverd, bij Android  moet er een app gedownload worden, namelijk Passwallet.

Met deze digitale kaart kunt u verschillende dingen. U kunt ze inzetten als spaarsysteem met punten, maar ook als cadeaukaart. De mogelijkheden zijn oneindig.

 


 

Spaarkaart app

Met de spaarkaart app kunt u verschillende loyalty cards, vouchers en e-tickets importeren. Dit wordt al grootschalig ingezet door bedrijven als Pathé, Ryanair, Transavia en een groot scala aan retailers.

Deze digitale spaarkaart is per klant op naam geregistreerd en geeft het klantprofiel en het puntenaantal weer. Via het Marketing Dashboard kunt u de klantprofielen en de gespaarde punten terugvinden eveneens als een totaaloverzicht.

voordelen-loyaliteitsprogramma-spaarkaart
De digitale klantenkaart met QR-code.

 

 


 

Voordelen

Een spaarkaart app zoals de eWallet levert vele voordelen. Namelijk de klant heeft alle loyalty cards op één plek. Plus, de QR codes kunnen gemakkelijk geregistreerd worden via een 2D scanner of een iPad.

Niet alleen biedt u de klant een gemak, ook biedt u de klant een extra dimensie van service door een loyaliteitsprogramma in te zetten.

Voordelen van de spaarkaart app

  • Gemakkelijk en goedkoop in gebruik;
  • Klant heeft loyalty cards en giftcards altijd bij zich;
  • Inzetbaar als loyaliteitsprogramma;
  • Inzetbaar als cadeaukaart.

Marketing Dashboard

spaarkaart app marketing dashboard

Met het loyaliteitsprogramma voor uw winkel(keten) krijgt u het Marketing Dashboard meegeleverd. Het Marketing Dashboard geef inzicht in alle verzamelde informatie vanuit het loyaliteitsprogramma. Zo kunt u als ondernemer een compleet beeld hebben hoe het spaarprogramma het doet over een complete regio en de winkels op individueel niveau kunnen zien hoe hun winkel presteert. Het Marketing Dashboard is modulair opgebouwd. Zo kunt u zelf bepalen wat u belangrijk vind om inzicht in te hebben en kunt u elk moment modules aan/uitschakelen. Doordat het dashboard in eigen beheer is kunt u ten alle tijden geheel kosteloos rapportages en statistieken uitdraaien. Ook is het mogelijk dat u de data die u heeft verzameld vanuit het loyaliteitsprogramma in te zetten. Het dashboard heeft een geïntegreerde e-mail module genaamd Copernica, u kunt meeliften met de lage e-mailingtarieven van DataMatch (we versturen meer dan 1.000.000 e-mails per maand).


Wilt u gebruik maken van een spaarkaart app?

Neem dan contact met ons op!

  • Gemakkelijk en goedkoop in gebruik;
  • Klant heeft loyalty cards en giftcards altijd bij zich;
  • Inzetbaar als loyaliteitsprogramma;
  • Inzetbaar als cadeaukaart.

 

dbf (voorheen DataMatch)
Rietbaan 6
2908 LP Capelle aan den IJssel

Kennismaken of offerte aanvragen?

DataMatch is dbf