Passen, stempelkaarten, kassabonnetjes bewaren. Er zijn zoveel manieren om een effectief loyaliteitsprogramma in te zetten. Met de spaarkaart app, pakken we loyaliteit net iets anders aan.


 

Spaarkaart app

Steeds meer bedrijven zien dat loyaliteitsmarketing noodzakelijk is. In een zwak ondernemersklimaat is het juist belangrijk om klanten zoveel mogelijk te binden, anders gaan ze toch naar de goedkopere concurrent.

In het verleden werd klantenbinding aangepakt met het bewaren en aftekenen van bonnetjes, of met stempelkaarten. Gedurende lange tijd werden deze systemen ontwikkeld en sinds jaar en dag is men heel beïnvloedbaar voor deelname aan een zogenaamd loyaliteitsprogramma.

Echter is het nu tijd voor ontwikkeling. In een periode waarin mensen liever zo min mogelijk kaarten op zak hebben en graag zoveel mogelijk kant-en-klaar voor zich hebben, is er niks mooiers dan een spaarkaart app.

voordelen-loyaliteitsprogramma-spaarkaart


Hoe het werkt

Elke smartphone die op iOS draait, heeft standaard de Wallet app geïnstalleerd staan. Voor andere platformen, zijn er genoeg apps beschikbaar via de app stores.

Via deze zogenoemde eWallets kan men creditcards, loyalty cards, boardingtickets en vouchers opslaan voor gebruik. Op het moment dat deze passen nodig zijn, kunnen ze via de eWallet opgevraagd en gescanned worden, waardoor het meenemen van allemaal losse papieren en kaarten overbodig wordt.

In deze tijd mogen we er van uit gaan dat bijna alle klanten een smartphone bezitten. 81% van de mensen tussen 18 en 80 jaar in Nederland bezitten smartphone.

Bij het gebruik van de spaarkaart app is het zelfs mogelijk, om op basis van GPS technologie, de klant een trigger te sturen wanneer deze in de buurt is van de winkel of het bedrijf waar de kaart van is. Zo kan uw klant dus een push notificatie krijgen binnen een bepaalde radius rondom uw winkel. Klanten worden herinnerd aan het feit dat zij uw loyalty card in bezit hebben en komen even langs.

spaarkaart app


Innovatie

Bij DataMatch dragen wij graag bij aan een innovatieve manier om uw klanten te belonen. Door middel van ons digitale klantenkaartsysteem kunt u klanten belonen op meerdere manieren.

  • Belonen voor het bezoek
  • Belonen op productniveau, ofwel, bij bepaalde producten een punt.
  • Belonen op bestedingsniveau, ofwel, punten over het aankoopbedrag

U kunt het systeem dus dynamisch inzetten en de beloningen kunt u zelf kiezen. Dit systeem draagt bij aan het verhogen van uw klantloyaliteit. Klanten zullen graag sparen voor bepaalde doelen.

digitaal-klantenkaart-systeem-loyalty

Wilt u gebruik maken van een spaarkaart app?

Neem dan contact met ons op!

  • Gemakkelijk en goedkoop in gebruik;
  • Klant heeft loyalty cards en giftcards altijd bij zich;
  • Inzetbaar als loyaliteitsprogramma;
  • Inzetbaar als cadeaukaart.

Offerte aanvragen

[si-contact-form form=’1′]