Sales Promotions

Data verzamelen en tegelijkertijd omzet boosten? Maak kennis met onze Promotions.

Productsparen

Stimuleer uw klanten met interessante productspaaracties. Geef uw klanten de mogelijkheid middels een online webshop op basis van hun aankoopgeschiedenis een beloning uit te kiezen inde vorm van door u gekozen producten.

Met Productsparen kunt u op korte termijn uw sales boosten. Door middel van een ludieke promotionele actie en het voeren van een product spaarprogramma kunt u uw product goed onder de aandacht brengen.

Digitale pas voor leden of klanten

Verzamel marketingdata met een digitale leden-, klanten- of bezoekerspas. Krijg meer inzicht in het gebruik en bespaar op ontwerp- en productiekosten.

Met een digitale pas heeft u direct inzicht in het gedrag van uw klant. Daarnaast biedt een digitale pas ook mogelijkheden voor digitale spaar- en loyaliteitsacties.

Digitale Kraskaart

Een doeltreffende manier om uw klanten meer te betrekken bij uw organisatie en tegelijkertijd iets leuks weg te geven. De kraskaart is een volledig loyaliteitsinstrument wat in veel fasen van het koopproces van de klant ingezet kan worden.

Met een Digitale Kraskaart kunt u de oude, kartonnen kraskaart vervangen. In plaats van krassen met een muntje, wordt er nu gekrast met een vinger of muis. De inzet van een digitale kraskaart draagt bij aan klantenbinding.

Voucher Campagne

Een voucher campagne bindt, verhoogt uw omzet en stuurt richting gewenst klantgedrag. Een actievoucher is inzetbaar voor alle promotionele doeleinden.

Wij helpen u van A tot Z in het opzetten van een voucher campagne. Met al ruim 18 jaar ervaring kunnen wij u helpen in het vastzetten van doelstellingen, het definiëren van klantsegmenten en het uitwerken van uw campagne.

dbf (voorheen DataMatch)
Rietbaan 6
2908 LP Capelle aan den IJssel

Kennismaken of offerte aanvragen?

DataMatch is dbf