Sinds juli 2016 is Topking klant bij DataMatch. Voor Topking verzorgen wij de Sales Promotion. De producent van onder anderen Vlammetjes®, KaasTengels®, Vlamtosti’s®, Vuurvreters® en nog veel meer wilde door middel van een campagne haar afnemers stimuleren om vaker en meer producten af te nemen. Voor deze campagne werd zelfs de hulp ingeroepen van een sportheld van Nederlandse bodem.

Vlammetjes

De Vlammetjes® behoren tot de meest gegeten snacks van het land. Ze zijn verkrijgbaar door heel Nederland heen in supermarkten, sportkantine, snackbars en kroegen. De geliefde pikante snack is inmiddels niet meer weg te denken uit de bovenstaande gelegenheden en heeft zijn naam gevestigd in het land.

Het concept van de snack is merkrecht van Topking.

Vlambassy

Topking heeft gekozen voor Sales Promotion in de vorm van een spaarcampagne. Afnemers van Vlammetjes kunnen met promotionele codes in de dozen van 72 Vlammetjes ( verkrijgbaar via de groothandel ) sparen voor unieke dartboards en flights.

Grossiers die Vlammetjes verkopen zijn geïnformeerd over deze actie. Zij ontvingen een folder met informatie in de brievenbus. De actie wordt dus breed gecommuniceerd.

 

Om deze campagne te ondersteunen heeft Topking de hulp ingeroepen van een Nederlandse sportheld. Professioneel darter Raymond ‘Barney’ van Barneveld is Vlambassadeur van deze actie. Er zijn zelfs filmpjes met hem opgenomen om deze actie vorm te geven. Grossiers kunnen via Topking promotioneel materiaal krijgen, met het gezicht van ‘Barney’ erop gedr

Met de gespaarde spullen kunnen bedrijven een dartstoernooi organiseren. Dit noemt men het Vlambassy toernooi. Darters in kroegen en kantines spelen hierbij potjes darts.De winnaars van deze toernooien maken kans op een wedstrijd tegen de enige echte Raymond van Barneveld. Deze wedstrijd vindt plaats op de locatie van de winnende spelers.

Sales Promotion en DataMatch

DataMatch heeft Topking mogen ondersteunen bij deze Sales Promotion campagne. Zo hebben wij voor Topking mogen zorgen dat de informatie middels direct mailing bij de grossiers terecht kwam en hebben wij een online omgeving ingericht op de website van Topking waarin gebruikers hun spaarcodes in hebben kunnen richten.

Bezoek onze Sales Promotion pagina voor meer informatie over Sales Promotion campagnes.

dbf (voorheen DataMatch)
Rietbaan 6
2908 LP Capelle aan den IJssel

Kennismaken of offerte aanvragen?

DataMatch is dbf