Retail

Op deze pagina vindt u onze succesverhalen. Bij elke aangesloten klant vindt u een korte beschrijving van de oplossing en het resultaat.


 

 

Nordic-living
Aangesloten in oktober 2016

Nordic Living is ontstaan vanuit een intense passie voor wonen! In de webshop vind je een combinatie van pure, zuivere en veelal Scandinavische woonmerken. Merken die zich door zuiverheid, functionaliteit en eenvoud weten te onderscheiden.

Nordic Living maakt gebruik van het Digitale klantenkaart systeem met het Marketing Dashboard.

Bekijk hier onze klantcase voor Nordic Living

 


 

purdey-logo
Aangesloten in oktober 2007

PURDEY is sinds de opening van de eerste winkel in 1980, het Nederlandse modemerk voor tijdloze mode en vrouwelijke elegantie. Met gevoel voor stijl, oog voor detail en liefde voor het product.

Voor PURDEY verzorgt DataMatch de Loyaliteitsprogramma,  e-mail database via het Marketing Dashboard en Marketing Automation.

 


 

ICI-PARIS-XL-LOGO
Aangesloten in mei 2008

ICI PARIS XL is met ruim 13.000 producten op het gebied van geuren, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland.

Voor ICI PARIS XL verzorgde DataMatch meer dan 11 jaar de direct mailings ( geadresseerd reclamedrukwerk ), het Loyaliteitsprogramma,  e-mail database via het Marketing Dashboard en Marketing Automation.

 


 

da-logo
Aangesloten in mei 2008

DA is een grote drogisterijenketen. Met 228 vestigingen is DA niet weg te denken uit het Nederlandse winkelbeeld.

Voor DA verzorgt DataMatch direct mailings (geadresseerd reclamedrukwerk ), beheer van de e-mail database via het Marketing Dashboard en Marketing Automation.

 


 

Aangesloten in augustus 2015

Naturals is een bloemist met 5 vestigingen. Naturals wilde graag een spaarprogramma waarbij spaarders punten verzamelen, bepaald spaartegoed ontvangen de deelnemers een voucher voor een kleine, middelgrote of een grote bos bloemen. Intussen doen er ongeveer 750 mensen mee aan het spaarprogramma en is de omzet gestegen.

Naturals gebruikt het Loyaliteitsprogramma winkel+ Marketing Dashboard.

 

 


 

Denoism-logo
Aangesloten in november 2015

Denoism is een atelier voor op maat gemaakte high-end denim jeans. Direct vanaf de start wilde Denoism graag direct inzicht in klantgegevens en resultaat. Ook wilde Denoism vroeg beginnen met klantenbinding.

Denoism gebruikt het Digitale klantenkaart systeem + Marketing Dashboard.

 


 

mooiboetiek-logo
Aangesloten in februari 2016

Mooiboetiek is een hippe kledingzaak in Wieringerwerf. Mooiboetiek wilde graag een simpel, betaalbaar en effectief spaarprogramma.

Mooiboetiek gebruikt het Digitale klantenkaart systeem + Marketing Dashboard.

 


 

well-of-wine-logo
Aangesloten in maart 2016

Van Kesteren Wijnen is een wijnhandel met hoge kwaliteit. Van Kesteren Wijnen is aangesloten bij de Well of Wine, een organisatie die garant staat voor duurzaam geproduceerde kwaliteitswijnen. Graag wilde Van Kesteren Wijnen inzicht in de klantgegevens en gericht met klanten communiceren.

Hiervoor gebruikt Van Kesteren Wijnen het : Cadeaukaartsysteem winkel, Webshop cadeaukaartsysteem en het Digitale klantenkaart systeem + Marketing Dashboard.

 


 

linde-leven-logo
Aansloten in maart 2016

Linde Smaakvol Leven is een winkel waarin alle aspecten van wonen samenkomen. Linde heeft 1 vestiging. Linde wilde graag inzicht in de flow van cadeaukaarten. Dat wil zeggen, hoeveel cadeaukaarten zijn er verkocht en verzilverd binnen een bepaalde periode.

Linde gebruikt het Cadeaukaartsysteem winkel

 


 

Wjinhandel-Peters-logo
Aangesloten in mei 2016

Wijnhandel Peeters is een vertrouwde naam voor wijnliefhebbers binnen en buiten Rotterdam. Wijnhandel Peeters wilde heel graag de cadeaukaarten registreren.

Wijnhandel Peeters gebruikt het Cadeaukaartsysteem winkel.

 


 

https://www.edvangrieken.nl/
Aangesloten in augustus 2016

Ed van Grieken Bloemen en Planten is uw bloemist voor Tiel en Zaltbommel met drie bekende bloemenwinkels nabij grote supermarkten.

Ed van Grieken maakt gebruik van het Cadeaukaartsysteem + Marketing Dashboard.

 


 

Wordt u een van onze komende succesverhalen?

Bent u een van onze volgende succesverhalen? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

Contactgegevens

Tel     : 010 462 22 28

E        : info@datamatch.nl

Offerte aanvragen

[si-contact-form form=’1′]