TICKET REGISTRATIE

Geautomatiseerde oplossingen voor uw ticketing- en registratievraag

Meer weten?

5 + 12 =

Registratiesysteem

Met een slim registratiesysteem heeft u altijd inzicht in de bezoekers van uw evenement. Het registratiesysteem van DataMatch faciliteert de inschrijvingen van uw evenementen en zorgt ervoor dat toegangsbewijzen op tijd bij de bezoekers terechtkomen. Op de dag van uw evenement kunt u met onze scan applicatie de toegangsbewijzen scannen. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een stijlvolle iPad zuil met uw eigen logo en een labelprinter.

Het systeem is opgezet vanuit de digitale gedachte. Dit zorgt ervoor dat het aanmelden en registreren op locatie snel en soepel verloopt, waardoor u tijd heeft voor de echt belangrijke dingen.

Voordelen van het registratiesysteem

    • Makkelijk inzetbaar
    • Snelle en vloeiende aanmeldprocedure
    • Mogelijkheden tot het koppelen van een loyaliteitsprogramma
    • Mogelijkheid tot het koppelen van een e-mailmodule

Implementatie van de oplossing

Ons registratiesysteem is met grote zorg samengesteld. Hiermee kunt u het maximale halen uit uw evenementen! Kies voor een makkelijke, doelgerichte oplossing.

CONTACT

Tijdens het eerste contact met DataMatch bekijken we welke oplossing het beste bij uw vraagstuk past. Op basis van deze informatie doen wij u zo spoedig mogelijk een gericht voorstel.

TESTEN

Na de eerste ontwikkelfase krijgt u de mogelijkheid om het systeem te testen, zodat u precies weet hoe alles werkt. Tijdens deze fase voorziet DataMatch u ook van een duidelijke uitleg over de werking van het systeem.

LIVE

Uw registratiesysteem is live en bezoekers kunnen zich aanmelden voor uw evenement.

dbf (voorheen DataMatch)
Rietbaan 6
2908 LP Capelle aan den IJssel

Kennismaken of offerte aanvragen?

DataMatch is dbf