Registratie, Ticketing & Inzicht

Een voorwaarde voor een vlekkeloze organisatie van events en beurzen is een gebruikersvriendelijk en veilig ticket systeem en registratiesysteem. Daarnaast is het belangijk realtime te kunnen volgen wie wanneer hoelang en met hoeveel personen uw event of beurs zullen bezoeken. Hier kunt u vroegtijdig uw organisatie, bezetting, beveiliging en accommodatie op afstemmen. Deze informatie wordt u via het Marketing Dashboard, dat u geheel zelfstandig in eigen beheer kunt managen, aangeboden.

 

Ook wilt u dat het bestellen van een ticket eenvoudig, vertrouwd en veilig voor uw klant verloopt. Met het Easy Connect ticketing systeem biedt u de klant de keuze om de ticket fysiek uit te printen of digitaal in de smartphone op te slaan. Tijdens het evenement wilt u dat de registratie efficiënt en snel verloopt om onnodige wachtrijen te voorkomen en een prettige ervaring achter te laten bij uw bezoekers. Uiteindelijk wilt u alle informatie inzichtelijk hebben in een dashboard. Het Marketing Dashboard van DataMatch is daar bij uitstek een zeer geschikt programma voor. De opgeslagen klantdata kunt u gebruiken om uw klanten op vervolgbezoeken beter van dienst te zijn of te bedanken voor het bezoek.

 

Hieronder treft u in het kort een beschrijving aan van het registratie systeem, ticket systeem en Marketing Dashboard van DataMatch. Voor uitgebreidere informatie kunt u op de links klikken om naar de desbetreffende pagina te gaan. Voor tarieven of andere informatie kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen.

 

loyaliteitsprogramma offerte aanvragen

 


Ticket systeem

Klanten kunnen een ticket bestellen via een URL van de ticket applicatie op betuw website. Daar vullen ze hun klantgegevens in en wordt de betaling voldaan via een betalingsmethode naar wens (iDeal, Mastercard, Visa, PayPal etc.) Vervolgens ontvangt de klant de ticket in een PDF vorm compleet in uw huisstijl via de e-mail. De klant mag zelf kiezen of ze de ticket uitprinten of digitaal opslaan in de smartphone.

Ticket systeem

Een voorbeeld van een fysieke en digitale ticket vanuit het ticket systeem.

Klik op de volgende link voor meer informatie over het ticket systeem.


Registratiesysteem

Met het registratiesysteem van DataMatch kunnen klanten hun persoonsgegevens vastleggen om de toegangsbewijzen (via het ticket systeem) te bestellen . Het registeren kan via een App of URL via een webpagina.DataMatch levert het registratiesysteem in een strakke moderne zuil met een iPad. Dit geeft direct een luxe uitstraling aan uw evenement of beurs. Dankzji de front camera in de iPad kan de registratiezuil gebruikt worden als self-service registratiesysteem. Ook kan een medewerker hier snel en eenvoudig de toegangsbewijzen inchecken.

registratiesysteem

Een voorbeeld van een registratiesysteem (zuil) met logo.

 

Klik op de volgende link voor meer informatie over het registratiesysteem.


Marketing Dashboard

Alle klantgegevens inzichtelijk in één systeem met het Marketing Dashboard. Vaak gaat er veel data verloren bij ticketaankopen of wordt er niet gedacht aan referentiemarketing of een vervolgactie na het evenement/beursbezoek. Het marketing dashboard is een gebruikersvriendelijk dashboard waarmede u realtime inzicht en grip krijgt op uw klantenstromen . Op ieder gewenst moment kunt u statistieken raadplegen en rapporten aanmaken.

 

Het Marketing Dashboard is modulair opgebouwd, dit betekent dat u, afhankelijk van uw kennis, mensen en middelen, kunt op- en afschalen. Zo heeft u een systeem dat altijd voldoet aan uw eisen en dat direct gekoppeld is met een professionele e-mailing provider, namelijk Copernica. Daar we al meerdere jaren preferred partner van Copernica zijn en hoogvolume e-mailings versturen, kunt u meeliften op onze scherpe tarieven.

Marketing Dashboard

Al uw gegevens inzichtelijk in één systeem.

 

Klik op de volgende link voor meer informatie over het Marketing Dashboard.


Meer informatie over het registratiesysteem, ticket systeem en meer inzicht?

Wilt u meer informatie over het registratiesysteem, ticket systeem en meer inzicht, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Contactgegevens

Tel     : 010 462 22 28

E        : info@datamatch.nl

Stel ons al uw vragen

[si-contact-form form=’1′]