Ticketing

Eenvoudig tickets uitgeven en beheren.

Meer weten?

4 + 15 =

Ticketing module

De Ticketing module van DataMatch verzorgt de ticketverkoop van uw museum, attractiepark of dierentuin en maakt het verkopen van uw tickets voor uw klanten gemakkelijk.

Onze Ticketing module maakt het mogelijk om gemakkelijk tickets uit te sturen en te beheren. Door koppelingen met omliggende processen is het mogelijk om zowel online als offline tickets te verkopen en direct inzage te hebben in de uitgegeven en gebruikte tickets.

Naast het uitgeven van tickets is het ook mogelijk om abonnementen aan te maken en beheren. Met de gegevens van abonnementhouders kan gericht marketing bedreven worden, zoals een campagne voor verlenging van het abonnement.

Voordelen van de Ticketing module

  • Gemakkelijk tickets aanmaken en beheren
  • Mogelijkheid tot verschillende ticketsoorten, zoals groepstickets of kinderkaartjes
  • Abonnementen aanmaken en inzien
  • Opvolgingscampagnes voor abonnementshouders

Implementatie van de oplossing

De Ticketing module van DataMatch verzorgt de ticketverkoop van uw museum, attractiepark of dierentuin en maakt het verkopen van uw tickets voor uw klanten gemakkelijk.

Loyalty

Wij ontwikkelen klantprogramma’s waarmee bedrijven klanten aan zich kunnen binden, en de klantrelatie kunnen verdiepen.

Data

Voor onze klanten beheren, verzamelen, verrijken, analyseren, segmenteren, activeren wij hun klantdata en rapporteren de resultaten.

Marketing services

DataMatch beschikt ook over een breed assortiment aan marketing services. Wij zetten uw data om in succesvolle marketing campagnes.

Mogelijkheden van de Ticketing module

Groepstickets

Scholen

Scholen kunnen tickets direct aankopen en afrekenen. Geen gedoe meer met facturen, maar directe afhandeling. Via uw branded page kunnen scholen eventueel ook een gids koppelen aan hun bezoek.

Groepen

Dankzij de mogelijkheid om verschillende soorten tickets aan te bieden kunnen groepen gemakkelijk een bezoek plannen en betalen. Ook biedt de Ticketing module de mogelijkheid om een gids te koppelen aan het bezoek.

Inzicht

Alle tickets -offline en online- , abonnementen en groepen worden geregistreerd. Zo heeft u altijd inzicht in de verkoop en het gebruik van tickets. Bij online verkochte tickets of abonnementen kunt u zien wanneer de bezoeker geweest is. Bij alle tickets kunt u zien waar de ticket verkocht is. – aan de kassa, via uw website of via een reseller –

Branded page

Uw tickets verkopen met een pagina die naadloos aansluit bij uw website is slechts het begin. Via uw branded page kunnen potentiële bezoekers hun ticket uitkiezen en direct afrekenen via één van de 150 aangeboden betaalmethodes. U heeft zelf de volledige controle over uw pagina. U kunt tickets aanmaken, aanpassen en ruimte om uw eigen draai te geven aan pagina.

Dankzij kassakoppelingen is het mogelijk om uw tickets direct in het kassasysteem te plaatsen, zodat de afhandeling aan de kassa bij een bezoek makkelijk, snel en vooral klantvriendelijk wordt.

Ook worden uw tickets direct inzichtelijk in de database, zodat u wanneer gewenst rapportages kunt draaien van de verkochte tickets per dag, week, maand of zelfs per tijdslot.

Resellers

De Ticketing module maakt het mogelijk om uw tickets aan te bieden bij resellers. Uw tickets kunnen via meer dan 25 platformen aangeboden worden. Dit resulteert in meer exposure en meer verkochte tickets. U heeft zelf de regie over de aangeboden tickets en de ticketprijzen.

Door middel van een API kan er een koppeling gemaakt worden tussen uw kassa en het leveranciersplatform, zodat ook de tickets van resellers direct in uw kassasysteem geladen worden.

DataMatch Rotterdam B.V.
Cairostraat 51
3047 BB Rotterdam

Kennismaken of offerte aanvragen?

11 + 4 =

DataMatch is dbf