Referenties

DataMatch verzorgt voor veel retailers het gehele proces van dataverrijking en databeheer. Onze kracht is om mee te denken met onze klant en als het ware een verlengstuk te zijn van de organisatie. Door onze kennis op het gebied van CRM en het opzetten van loyaliteitsprogramma’s te vertalen naar adviezen voor onze klant behalen we gezamelijk de meest optimale resultaten.
.
Van standaard programma’s tot geavanceerde loyaliteitsprogramma’s, waarbij wordt ingespeeld op de veranderingen in de omgeving of de wensen en behoeften van de individuele klant, zijn voorbeelden waarbij wij onze klanten voor 100% faciliteren.
.
Ons uitgangspunt is altijd om de werkdruk van een marketing afdeling te minimaliseren en de communicatie met de klant te optimaliseren unieke 1 op 1 communicatie te realiseren.
.
DataMatch werkt voor veel profit en non-profit organisaties en streeft altijd naar een intense relatie met haar opdrachtgever. Het is dan voor ons geen enkel probleem om u referenties op te laten vragen bij onze huidige klanten.