The Seafood Bar

The Seafood Bar is een modern visrestaurant en biedt een scala aan de meest verse vis & zeevruchten. Deze mooie producten bereiden wij dagelijks met grote zorg en passie, zodat de pure smaken goed tot hun recht komen. In een ongedwongen gezellige setting, bieden wij je graag een geweldige en smakelijke ervaring.

The Seafood Bar is een modern visrestaurant in hartje Amsterdam. DataMatch verzorgt voor hen het reguliere Cadeaukaartsysteem, maar ook de Cadeaushop, waardoor The Seafoodbar 24/7 haar cadeaukaarten online kan verkopen.

Jeroen van Kuijk

DataMatch

Onze oplossing


The Seafood Bar verkoopt via alle kanalen cadeaukaarten. Dit realiseren zij door de online kaartverkoop te koppelen aan de cadeauwebshop welke 24/7 toegankelijk is. Klanten kunnen eenvoudig via de website een cadeaukaart bestellen. Vervolgens kunnen zij kiezen of zij deze cadeaukaart digitaal of als product willen ontvangen.


Cadeaukaarten

De cadeaukaarten van The Seafood Bar zijn zowel in de winkel als de webshop te koop. Hierdoor kunnen zij 24/7 cadeaukaarten verkopen. Alle cadeaukaarten zijn in delen te verzilveren.

Doordat DataMatch alle transacties registreert, kan The Seafood Bar makkelijk inzien welke kaart waar is besteed.

DataMatch is dbf