Wij van Quetzal de chocoladebar zijn in Nederland sterk aan het groeien en worden in deze groei gesteund door de klantenkaarten en cadeaukaarten van DataMatch.
Omdat wij op meerdere plaatsen in Nederland zitten is het voor de klanten handig om een spaarkaart te hebben die ze overal kunnen gebruiken. Wij streven naar 5 nieuwe vestigingen per jaar en deze doen gelijk volledig mee in het spaarprogramma, simpel en snel. Quetzal de Chocoladebar groeit in Nederland snel uit naar een begrip in de markt, de spaar en cadeau kaart helpt daar absoluut bij.

 

Robert Hoenderdos 
Franchisegever

Quetzal

There’s more to life than chocolate, but not right now

”Quetzal, de Chocoladebar: een ontembare passie voor chocolade, zijn cultuur en geschiedenis. Stap binnen in de wereld van uitgekiende smaken en verrassende combinaties. Ga op ontdekkingstocht in het uitgebreid assortiment chocoladegerechten.”

Cadeaukaart online en offline

Onze EasyConnect oplossing maakt het mogelijk voor Quetzal om zowel digitale als fysieke cadeaukaarten uit te geven. De cadeaukaarten zijn op te waarderen met een dynamisch bedrag en kunnen in delen verzilverd worden. Quetzal heeft er voor gekozen om de cadeaukaart via de cadeaushop uit te geven en in de winkel.

Cadeau-webshop

Quetzal heeft er voor gekozen om ook online cadeaukaarten te verkopen. Door een link naar de webpagina, die bij DataMatch gehost worden, is het eenvoudig voor Quetzal  om snel de cadeaukaarten en coupons op de cadeau-webshop te integreren. Middels deze pagina is het mogelijk om transacties uit te voeren zoals opwaarderen/herladen/betalen, tonen van transacties, tonen van kaartinformatie, maar ook het bestellen van gepersonaliseerde kaarten. Binnen deze webshop verkoopt Quetzal niet alleen cadeaukaarten en coupons, maar ook arrangementen.

Sparen

Door middel van het Easyconnect spaarsysteem kunnen klanten bij Quetzal na eenmalige inschrijving (online of op locatie) gelijk starten met sparen voor beloningen.

DataMatch heeft het spaarprogramma uitgebreid met geautomatiseerde e-mails die in de huisstijl  van Quetzal opgezet worden. Hierdoor hoeven zij nooit meer een contactmoment te missen.

Sparen met EasyConnect biedt een kant en klare spaaroplossing voor zowel fysieke als digitale spaarkaarten.

DataMatch is dbf