“Wij draaien ons spaarprogramma ‘Jouw Moment’ met veel succes sinds juli 2017. Al meer dan 2500 spaarders doen mee bij onze vier zaken en het aantal blijft groeien.
Het is een top programma om je vaste gasten te kunnen belonen voor hun loyaliteit en nieuwe gasten aan onze zaken te binden!”

Joey van de Scheur

La Colline, De Nieuwe Wereld, De Bodega en Het Friethuys.

Jouw Moment

Sinds juli 2017 draait het Jouw Moment spaarprogramma. Dit systeem wordt ingezet bij vier horecazaken in Oss, La Colline, De Bodega, De Nieuwe Wereld en het Friethuys.

Met Jouw Moment, sparen gasten bij iedere bestelling punten. Dit kunnen zij doen met een digitale spaarkaart of een fysieke spaarkaart. Het voordeel van het sparen met een digitale kaart is dat deze geen ruimte in de portemonnee inneemt en direct het actuele puntensaldo weergeeft. Daarnaast wordt de kaart op locatie door middel van een pushbericht op de telefoon van de gast getoond, als extra stimulans tot een nieuw bezoek.

Punten Sparen

Gasten sparen bij elke aankoop. Elke euro is één punt waard.

Ontvang aanbiedingen

Vanaf 50 punten ontvangen klanten exclusieve aanbiedingen per e-mail.

Vouchers inwisselen

Tijdens het afrekenen, kan de gast zelf kiezen welke voucher zij willen gebruiken.

Spaardoelen

Met het opgespaarde tegoed kunnen gasten verschillende vouchers bij elkaar sparen. Elke voucher vertegenwoordigt hierbij een andere puntenwaarde waardoor de klant zelf kan kiezen voor welke voucher zij willen sparen. Als de gast het hoogste spaarlevel bereikt heeft, worden de punten automatisch afgeboekt en begint de spaarcyclus opnieuw.

Vouchers worden, net als de digitale spaarkaart, per e-mail naar de gast verstuurd, waarna deze in de Wallet applicatie van de smartphone gezet kan worden.

Voordelen digitale spaarkaart

Het Jouw Moment systeem is zeer flexibel. Door de mogelijkheid om zowel een digitale spaarkaart en een fysieke spaarkaart aan te bieden is de instapdrempel laag. Dit resulteerde bij Jouw Moment in een bijna explosieve groei aan spaarders.

De combinatie van de lage instapdrempel, flexibiliteit en het progressieve spaarsysteem zorgt ervoor dat de klant zelf de baas is over het eigen spaargedrag, zonder dat hij voor onverwachte haken en ogen komt te staan.

Alle spaargegevens van Jouw Moment worden inzichtelijk gemaakt. In het meegeleverde marketing dashboard wordt gerapporteerd op spaar- en beloningsniveau waarmee de prestaties van het loyaliteitsprogramma gemeten kunnen worden.

DataMatch is dbf