Delo

Een goede werksfeer en gemotiveerde medewerkers: dat wilt u ook. Goede en passende kantoorbenodigdheden zijn daarbij erg belangrijk. Daarvoor is Delo. Of het nu gaat om meubilair, machines of kantoorartikelen, Delo biedt altijd de juiste oplossing en neemt al uw zorgen uit handene horeca bedrijven te sparen voor vouchers.

Zakelijk loyaliteitssysteem

Voor de klanten van Delo is een omgeving ingericht waarin zij de mogelijkheid  hebben om per debiteur twee extra gebruikers toe te voegen. Via het account kunnen zij het spaarsaldo en spaardoel inzien, gebruikers toevoegen en verwijderen en de FonQ-bon inwisselen.

Iedere klant heeft een debiteurennummer. Aankopen worden in het systeem gezet.  DataMatch heeft  hier het marketingdashboard voor ingericht zodat dit proces automatisch verloopt en zodoende de punten elke maand bijgewerkt worden. De opgebouwde punten zijn een jaar geldig. Punten die binnen een jaar niet verzilverd zijn komen automatisch te vervallen. Elke maand is inzichtelijk met welke ordernummer hoeveel  gespaard is.