Bij De Zaak Vught maakt men gebruik van de urenregistratie module. Hiermee kunnen bezoekers makkelijk in- en uitchecken. De Zaak Vught biedt flexibele werkplekken en vergaderruimtes voor ambitieuze professionals uit de regio Vught.
De gegevens van de urenregistratie worden direct in het Marketing Dashboard gezet. Zo kan De Zaak Vught makkelijk op uurbasis factureren. Ook kunnen de huurders sparen per uur dat zij aanwezig zijn.

De Zaak Vught

De Zaak Vught is dé flexwerklocatie voor ambitieuze professionals die een flexibele werkplek of vergaderruimte zoeken in de regio  Vught / ‘s-Hertogenbosch. Je maakt zelf uit hoe vaak en wanneer je hier komt werken. Een flexplek is per uur te huur. Op basis van de urenregistratie module kan De Zaak Vught makkelijk huurders inzien, beheren en factureren.

Voordelen van de urenregistratie module

  • Makkelijk  in- en uitchecken
  • Direct inzicht in de urenregistraties
  • Makkelijk factureren op basis van de geregistreerde uren
  • Real-time inzicht in aanwezige
  • Netwerk vergroten
  • Klantenbinding

Credits

Anders dan andere flexwerklocaties in de regio ‘s-Hertogenbosch / Vught beloont De Zaak Vught ondernemers als zij hun netwerk openstellen voor anderen. Wij geloven in delen. Wanneer je een ander helpt, krijg je daar vroeg of laat iets moois voor terug. Hier deel je ruimte, sfeer én kennis met elkaar. En kun je groeien door je netwerk te delen. We hebben daarvoor een uniek beloningssysteem bedacht.

DataMatch Loyalty Marketing
Rietbaan 6
2908 LP Capelle aan den IJssel

Kennismaken of offerte aanvragen?