• Cairostraat 51, 3047 BB Rotterdam
  • Pages Menu
    Twitter
    Categories Menu

    Privacybeleid

    Privacy en veiligheid

    DataMatch Rotterdam B.V. verzamelt en beheert data die ingegeven wordt via de website. In onderstaande rubrieken leggen wij uit hoe wij uw gegevens verzamelen en wat wij hiermee doen.

    Veiligheid

    De gegevens die DataMatch van u verzamelt, zijn enkel bestemd voor de personen die hier direct mee werken. De gegevens die wij ontvangen, zijn intern bekend bij de mensen die met uw gegevens te maken hebben. Geven wij uw gegevens aan een ander, stellen wij de strenge eis dat deze gegevens veilig opgeslagen worden. In onderstaande rubriek leggen wij ook uit waarom en wanneer gegevens uitgewisseld worden.

    Delen van gegevens

    DataMatch maakt gebruik van Copernica als e-mailingtool. Copernica zetten wij succesvol in voor onze eigen e-mailmarketing en voor de e-mailings van onze klanten. Om te garanderen dat u in de juiste mailingflows terechtkomt en wij u zo persoonlijk mogelijk kunnen benaderen, slaan wij uw gegevens op in Copernica. Deze gegevens zijn enkel bestemd voor diegene met toegang tot het Copernica account en zijn hier dus veilig opgeslagen.

    Persoonlijk

    Wij gebruiken uw gegevens om uw ervaring met onze website, nieuwsbrieven en service te verbeteren. Wij passen onze website aan op de interesses van onze gebruikers, klanten en prospects en stellen onze mailings zo gepersonaliseerd mogelijk samen. Hiervoor gebruiken wij gegevens als uw IP-adres en uw surf- en zoekgedrag, opgeslagen in cookies. Hierover leest u verderop in de voorwaarden meer.

    Wat wij verder doen met uw gegevens

    Hieronder vindt u een overzicht van de doelen waar uw gegevens voor worden gebruikt. Deze gegevens bestaan uit de door u aangeleverde gegevens en de gegevens die DataMatch zelf verzamelt middels analytische functies :

    • Nieuwsbrieven : 
      U kunt uzelf aanmelden voor de DataMatch nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van alle informatie rondom DataMatch en haar programma’s. Elke nieuwsbrief gaat gepersonaliseerd de deur uit. Dit doen wij zodat wij u op basis van uw ingegeven interesses kunnen benaderen, zodat u altijd ontvangt wat u wilt ontvangen. Wilt u geen nieuwsbrieven van ons meer ontvangen? Druk dan op de uitschrijflink in één van de ontvangen e-mails.
    • Social media :
      DataMatch heeft enkele social media functies geïntegreerd in haar website. Dit betekent dat indien u deze gebruikt, u toestemming verleent om bepaalde acties uit te voeren. DataMatch ontvangt in geen enkel geval toestemming om uw account te beheren en te wijzigen.
    • Prospecting :
      Via de website van DataMatch kunt u gemakkelijk contact opnemen en een vrijblijvende offerte aanvragen. Door een van deze acties te ondernemen, verleent u DataMatch toestemming om uw gegevens in te zetten voor sales- en marketingdoeleinden. Uw gegevens worden gedurende het salestraject opgeslagen om u een gepaste offerte te sturen of het aantal contactmomenten uit te breiden.

    Inzage en wijziging van uw gegevens

    Zoals geregeld in artikel 35 van de Wet bescherming persoonsgegevens, heeft u het recht op inzage van uw persoonsgegevens. Deze inzage kunt u vrijblijven aanvragen bij DataMatch. U heeft alleen recht op inzage van uw eigen persoonsgegevens. Gegevens van uw kind zijn voor u alleen toegankelijk als uw kind onder de 16 jaar is en u daarvan de wettelijke vertegenwoordiger ( ouder of voogd ) bent.

    Zoals geregeld in artikel 36 van de Wet bescherming persoonsgegevens heeft u het recht op correctie van uw persoonsgegevens. Door het correctierecht in werking te stellen, vraagt u DataMatch uw gegevens aan te passen, aan te vullen of af te schermen. U kunt dit doen in de volgende situaties :

    • Uw persoonsgegevens zijn feitelijk onjuist
    • Uw persoonsgegevens zijn incompleet of doen niet ter zaken voor het doel waarvoor de gegevens zijn verzameld.
    • Uw persoonsgegevens worden in strijd met een wet gebruikt.

    Met het correctierecht heeft u niet het recht om observaties, meningen, conclusies of professionele indrukken van DataMatch uit uw profiel te laten verwijderen, voor zover deze toevoegingen ter zake doen.
    DataMatch is verplicht om in ieder geval binnen vier weken te reageren op uw verzoek tot correctie. Besluit DataMatch over te gaan op correctie van uw gegevens, dient dit zo spoedig mogelijk te gebeuren.

    Cookies

    Om ervoor te zorgen dat de website van DataMatch een prettige indruk achterlaat, gebruikt DataMatch cookies om de browserervaring te optimaliseren. Meer informatie over cookies leest u hier.