Sint Jan (kerk)

 

Wat was de uitdaging en oplossing?

De Sint Jan kerk was op zoek naar een nieuwe partij die hun bestaande donateursdatabase verder ging laden, verfijnen en vervolgens bruikbaar maken. Het doel van het optimaliseren van de database was, zodat de database bruikbaar werd voor Sint Jan als eindgebruiker. Het was namelijk zo dat Sint Jan niet bij de database kon als gebruiker. De Database was alleen toegankelijk voor de programmeur van de externe partij.

 

DataMatch heeft een module gebouwd voor de Sint Jan kerk. Met deze module kunnen de aanmeldingen en mutaties (wijzigingen) van de donateurs op de database binnen komen. Daarnaast kunnen nieuw donateurs zich registeren via de website van Sint Jan (http://www.sint-jan.nl).

Tevens zijn diverse betaald methodes gekoppeld aan de database en wordt er op maand basis alle donaties binnengehaald en verwerkt. Deze worden gecontroleerd door een externe accountant. Het was wenselijk dat de donateurs ook de mogelijkheid hadden om op machtigingsbasis te doneren, hiervoor zijn er periodieke incasso’s ingezet. Deze periodieke incasso’s worden vervolgens gebruikt voor tussentijdse donaties of campagne gerichte donaties. Hier vanuit worden er campagne en selecties aangemaakt van wervingen en donatie e-mailingen.

Uiteindelijk worden de resultaten in de statistieken bijgewerkt en worden er hier rapportages van gedraaid. Deze rapportages worden naar het kerkbestuur verstuurd, periodiek als op kwartaal basis. Zo heeft het complete team inzicht in de soorten donateurs, duur donateurs en nog veel meer informatie. In totaal telt de Sint Jan kerk ongeveer 12.500 actieve donateurs.

De werkzaamheden bij Sint Jan zijn o.a. :

  • Database beheer;
  • Aanmeldingen, mutaties en registraties verwerken;
  • Diverse betaalmethodes mogelijk maken en real-time koppelen aan de database;
  • Periodieke incasso’s regelen en controleren door externe accountant;
  • Donateur campagne’s realiseren om meer donateurs te werven en huidige donateurs loyaler te maken;
  • Campagne management;
  • Resultaten verwerken in de statistieken en periodiek rapportages uitdraaien.

 

 

Bedrijf: Sint Jan Kerk

Branche: Overige

Website: http://www.Sint-Jan.nl

 

 

loyaliteit-sint-jan

 

 

Sint Jan kerk

 


 

Loyalty Programma op maat (marketing dashboard)

 

marketing-dashboard-loyaliteitsprogramma

Alle gegevens van alle donateurs zijn te bekijken per donateur of als één geheel, overzichtelijk in het Marketing Dashboard.


 

Meer informatie over loyaliteitsprogramma’s?

Wilt u meer informatie over loyaliteitprogramma’s dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Contactgegevens

Tel     : 010 462 22 28

E        : sales@dbf.nl

Stel ons al uw vragen

[si-contact-form form=’1′]

DataMatch is dbf