Overige

Op deze pagina vindt u onze succesverhalen. Bij elke aangesloten klant vindt u een korte beschrijving van de oplossing en het resultaat.

 


 

Sint-Jan-logo
Aangesloten in september 2009

Sint-Jan is een nationaal begrip. De ambachtelijke kerk weerspiegelt de lotgevallen van ‘s-Hertogenbosch. Kerk en stad kennen een rijke historie.

Sint-Jan gebruikt het Marketing Dashboard waarmee de financiële transacties van alle donateurs worden verwerkt en bijgehouden. Recentelijk (2016) wordt de website vernieuwd en wordt er gebruik gemaakt van van Marketing Automation voor donateurswerving. 

 

 


 

louwman-logo
Aangesloten in mei 2012

Louwman Automotive Group is één van de grootste automotive distributor in Europa.  Met merken zoals Toyota, Lexus, Morgan en Suzuki.

Voor Louwman verzorgt DataMatch een Marketing Dashboard wat data van vijf verschillende systemen centraliseerd in één database. Tevens maken we gebruik van Marketing Automation voor het verzorgen van de klantenkaart van A-Z. Hierbij kan gedacht worden aan het drukken van de passen + printen van het briefpapier met bijbehorende tekst tot het versturen van de passen naar klanten en klantenservice.  

 


 

de-zaak-vught-succes
Aangesloten in oktober 2015

De Zaak Vught is een flexwerkplek met een beloningssysteem. De Jong accountants wilde optimaal gebruik maken van de lege ruimte in hun kantoor. Zij starten De Zaak Vught, waarbij ZZP´ers flexwerk plekken kunnen huren en hier beloond voor worden. De gespaarde punten kunnen ingeruild worden voor gratis diensten bij accountantskantoor De Jong. Denk hierbij aan een opstellen van een jaarrekening of aangifte inkomstenbelasting.

De Zaak Vught gebruikt het Registratiesysteem + Marketing Dashboard.

 


 

medipoint-logo
Aangesloten in januari 2016

Medipoint is de grootste aanbieder van zorg- en welzijnsproducten in Nederland met 65 vestigingen.

Er is een compleet nieuwe traject opgepakt met organisatie Medipoint. Voorheen heeft de organisatie geen commerciele campagnes uitgerold. Met DataMatch is de eerste pilot gerealiseerd en wat voor één!

Het is een groot succes geworden waarbij verkopen van 16 weken in 4 weken zijn gerealiseerd. Dat is een omzetstijging van wel 400% met één direct mail actie.

Meer informatie over de Medipoint campagne.

 


 

mkb-rotterdam-succes
Aangesloten in juli 2016

MKB Rotterdam zet zich actief in voor een beter ondernemersklimaat in de Rotterdamse regio en is de grootste MKB-organisatie in de regio.

DataMatch heeft voor MKB Rotterdam een digitaal registratiesysteem opgezet om bezoekers op events innovatief en snel te registeren. De bezoekers kunnen de digitale ticket laden in de smartphone (deze komt via GPS op locatie omhoog). De ticket kan ook uitgeprint worden. Na het scannen van de ticket voor de zuil, wordt er automatisch een er een satijne label met de juiste bezoekersgegevens geprint. Geen gedoe meer met het zoeken van badges of verkeer geschreven namen; bezoekers worden binnen 5 seconden geregistreerd.

MKB Rotterdam maakt gebruik van het digitale registratiesysteem van DataMatch.

 


 

wedding-mastercard-logo

Aangesloten in oktober 2016

Hoe mooi is het wanneer je als huwelijkscadeau één card krijgt (met een flink saldo erop) waar je als bruidspaar wereldwijd mee kunt betalen?Goed nieuws, want die card is er: de Wedding MasterCard!

De Wedding Master card is digitaal te gebruiken via het Digitale klantenkaart systeem met het Marketing Dashboard.

 


 

Multi-media-concepts

Aangesloten in november 2016

Multi Media Concepts (MMC) ontwikkelde zich de afgelopen 19 jaar tot full service- en crossmedia-communicatieadviesbureau.

MMC maakt gebruik van het Digitale klantenkaart systeem met het Marketing Dashboard.

 


 

jacks-casino-logo
Binnenkort meer…

 

Wordt u een van onze komende succesverhalen?

Bent u een van onze volgende succesverhalen? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

Contactgegevens

Tel     : 010 462 22 28

E        : sales@dbf.nl

Offerte aanvragen

[si-contact-form form=’1′]

DataMatch is dbf