Over DataMatch Loyalty Marketing

Al 15 jaar lang jouw specialist op het gebied van Loyalty Marketing

Binden, Verbinden & Verdiepen

In een wereld waarin het oriëntatie en koopproces van consumenten snel veranderd en er offline en online nieuwe marktplaatsen ontstaan is het een steeds grotere uitdaging persoonlijke relaties met klanten te onderhouden. Datamatch gelooft dat voor een goede klantrelatie het begrijpen van de individu centraal moet staan. Waar heeft uw klant behoeften aan en hoe kan deze het beste geholpen worden? Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van loyaliteitsprogramma’s, big data, IT en communicatie begrijpen wij de veranderende wereld als geen ander en bieden we zowel technische als commerciële oplossingen die ervoor zorgen dat u uw klant bindt, verbindt en uw relaties verdiept.

Missie

Ons doel is de relatie met uw klanten te binden, verbinden en te verdiepen, zodat klanten het gevoel krijgen dat ze echt begrepen en gehoord worden en daardoor transformeren in ware ambassadeurs voor uw organisatie.

Visie

DataMatch werkt met volle overtuiging naar een transitiewereld toe waarbij de klant niet meer simpelweg gezien wordt als een wandelende portemonnee. Wij geloven dat in de snel veranderende wereld het steeds belangrijker om elke klant als individu te zien, hem of haar respectvol te behandelen – te begrijpen en persoonlijk te bereiken. Met het juiste klantinzicht kunt u als organisatie hier effectief op anticiperen en agile/disruptief ondernemerschap bedrijven.

Individu, Respect, Begrijpen & verdiepen

Kennis maken op een unieke manier?

Voor een prikkelende boodschap, hogere omzet, nieuwe branding, uitdagende campagne, meer publiek, slimme merkstrategie, unieke beleving, opvallend logo, online strategie, uitgekiend loyaliteitsprogramma, toegespitste storytelling, vernieuwende app, etc.

Een overzicht van onze klanten

DataMatch Loyalty Marketing
Rietbaan 6
2908 LP Capelle aan den IJssel

Kennismaken of offerte aanvragen?