Online spaarprogramma

 

Loyalty voor webshops creëren

Voor de moderne ondernemer is het tegenwoordig belangrijk om de offline spaarkaart te vertalen naar de digitale wereld. Zo kunnen effectieve loyalty marketingcampagnes ook zonder problemen voor webwinkels worden ingezet.

Sparen en cross- & upsellen

Met het online spaarprogramma voor webshops kunt u gericht uw producten aanbieden aan uw klanten. Daarbij zijn er goede mogelijkheden om cross- en upselling toe te passen. Klanten kunnen voor diverse acties worden beloond, bijvoorbeeld voor het aanmaken van een account of het schrijven van een review.

Datamatch is een enorm belangrijke schakel in de communicatie naar onze klanten

– Patricia van Grootveld – ICI Paris XL


 

Online spaarprogramma

Onze klantendatabase met de winkelverkopen is al jaren in vertrouwde handen bij DataMatch.

Jacco Crezee – Directeur Purdey

Voordelen van het online spaarprogramma voor webshops

Maak uw vaste klanten nog loyaler door hen te belonen voor hun acties. Dit is één van de mogelijkheden die het programma u biedt, zie hieronder nog enkele mogelijkheden:

  • Direct inzage in gespaarde punten
  • Duidelijk zichtbaar hoeveel punten de klant krijgt bij aankopen.
  • Beloon klanten met extra punten
  • Beloon klanten wanneer een account is aangemaakt of een review geschreven is.
  • Producten gratis verzenden

 


 

De gegevens uit uw webwinkel koppelen aan het marketing Dashboard

Gegevens uit uw klantendatabase zijn veel meer waard indien deze gekoppeld zijn aan een goed systeem. Datamatch koppelt de gegevens van het spaarprogramma retail met het Marketing Dashboard. Dit dashboard is hét programma om gegevens om te zetten in praktische tools en te analyseren in rapportages.

online spaarprogramma - CRM DataMatch

Dankzij DataMatch hebben wij nu betrouwbare en transparante klantgegevens waarmee we een succesvol loyalty programma draaien.

Frank Biegstraaten – Van Gils


Beschikbare Modules

[compareTable]

 


 

Spaarprogramma Retail online

Maak klanten loyaal met een van onze loyaliteitsprogramma’s en koppel de data die u verzamelt aan het praktische marketing dashboard.

Klantenkaart

Met de klantenkaart kunt u privileges aan bepaalde klanten toewijzen. Koppel de kaart met uw kassasysteem en link deze vervolgens aan het DataMatch marketing dashboard.

Lees meer…

Spaar app

Loyalty anno nu. Benut de technische mogelijkheden van deze tijd om uw klanten nog loyaler te maken. Uw klanten kunnen gebruikmaken van onze Spaar app die geschikt is voor mobiel of tablet.

Lees meer…

Webshop Spaarprogramma's

Klanten terug laten keren in uw webwinkel? Vergroot de loyaliteit van uw webwinkelbezoekers door een effectief loyaliteitsprogramma dat u volledig kunt afstemmen op iedere klantgroep.

Lees meer…

Cadeaukaart

De papieren cadeaubon is verleden tijd. De cadeaupas heeft succesvol zijn intrede gemaakt en is een succesvol middel om de omzet te vergroten.

Lees meer…

 

Stel ons al uw vragen

[si-contact-form form=’1′]