De online spaarkaart. Dankzij onze jarenlange ervaring met loyaliteitsprogramma’s, hebben wij een hoop nieuwe ontwikkelingen mogen zien. Mede daardoor, hebben wij een scala aan innovatieve, vooruitstrevende loyaliteitsprogramma’s die aansluiten bij de moderne tijd.
spaarkaart app offerte

 

De online spaarkaart als oplossing

Inmiddels zien we dat de ouderwetse spaarkaart en stempelkaart gedateerd zijn. Om mee te gaan met de stroming en als bedrijf bij te blijven, is het verstandig om een online spaarkaart te gaan gebruiken.

Dit kunt u op meerdere manieren invullen. Zoals met een applicatie op de smartphone. Dit is de duurst mogelijke oplossing, met prijzen tot wel €40.000,- voor slechts de applicatie.

DataMatch biedt een sneller en goedkoper alternatief. Een online spaarkaart kan namelijk ook heel functioneel zijn als losse kaart in de eWallet van uw smartphone. Op bijvoorbeeld alle iPhones is de Wallet app standaard geïnstalleerd. Op Android toestellen dient men de Passwallet app te downloaden.

Het functionele aan dit systeem is dat de spaarkaarten digitaal worden aangemaakt. Via uw desktop of laptop via het Dashboard, of via de app op een tablet in uw winkel. Klanten krijgen de spaarkaart naar zich toe gemaild en kunnen het bestand in de Wallet app zetten. Zo heeft uw klant de spaarkaart altijd bij zich.

U kunt deze digitale kaarten ook als cadeaukaart gebruiken.

 


 

Online spaarkaart

Met de Wallet app kunt u gemakkelijk al uw loyalty cards, giftcards en zelfs boarding tickets importeren. Alles op één plek.

Bedrijven als Transavia, Pathé en Ryanair gingen u al voor!

voordelen-loyaliteitsprogramma-spaarkaart
De digitale klantenkaart met QR-code.

 

 


 

Voordelen

Het systeem is snel, kostenbesparend en functioneel. U bespaart met dit systeem geld op een dure applicatie. Ook helpt onze online spaarkaart u met de klantenbinding.

Niet alleen biedt u de klant een gemak, ook biedt u de klant een extra dimensie van service door een loyaliteitsprogramma in te zetten.

Voordelen van de online spaarkaart

  • Gemakkelijk en goedkoop in gebruik;
  • Klant heeft loyalty cards en giftcards altijd bij zich;
  • Inzetbaar als loyaliteitsprogramma;
  • Inzetbaar als cadeaukaart.

Marketing Dashboard

online spaarkaart marketing dashboard

Met het loyaliteitsprogramma voor uw winkel(keten) krijgt u het Marketing Dashboard meegeleverd. Het Marketing Dashboard geef inzicht in alle verzamelde informatie vanuit het loyaliteitsprogramma. Zo kunt u als ondernemer een compleet beeld hebben hoe het spaarprogramma het doet over een complete regio en de winkels op individueel niveau kunnen zien hoe hun winkel presteert. Het Marketing Dashboard is modulair opgebouwd. Zo kunt u zelf bepalen wat u belangrijk vind om inzicht in te hebben en kunt u elk moment modules aan/uitschakelen. Doordat het dashboard in eigen beheer is kunt u ten alle tijden geheel kosteloos rapportages en statistieken uitdraaien. Ook is het mogelijk dat u de data die u heeft verzameld vanuit het loyaliteitsprogramma in te zetten. Het dashboard heeft een geïntegreerde e-mail module genaamd Copernica, u kunt meeliften met de lage e-mailingtarieven van DataMatch (we versturen meer dan 1.000.000 e-mails per maand).

 


 

dbf (voorheen DataMatch)
Rietbaan 6
2908 LP Capelle aan den IJssel

Kennismaken of offerte aanvragen?

DataMatch is dbf