• Cairostraat 51, 3047 BB Rotterdam
 • Pages Menu
  Twitter
  Categories Menu

  Posted by on aug 24, 2012 in Loyalty Marketing Nieuws | 0 comments

  Nieuwe Website!

  Welkom op onze nieuwe website!
  .
  Zoals u wellicht al weet hebben wij ons dienstenpakket fors uitgebreid. Een belangrijke verandering in ons dienstenpakket is het feit dat wij u een spaarprogramma in de vorm van het marketing dashboard ter beschikking kunnen stellen waarmee u zelf de klantdata kunt analyseren en klantgroepen kunt selecteren en segmenteren voor campagnes. Onder het tabblad ‘producten’ vindt u meer informatie over de tool en de functionaliteiten.
  .\
  Daarnaast hebben wij meerdere functionaliteiten aan deze tool toegevoegd, namelijk de mogelijkheid om op basis van responserate te bepalen via welk communicatiemiddel de klant het beste benaderd kunt worden. Met één druk op de knop selecteert u naar wens een specifieke doelgroep om via de sms, e-mail, direct mail of spaar app te benaderen.
  .
  Binnen enkele weken lanceren wij een zeer scherp geprijsde spaar app waarmee u als retailer een nieuw communicatiekanaal kan aanbieden aan uw klanten. De app is geheel voorzien van persoonlijke informatie over de klant, de historie van zijn/haar transacties, een store locator en de mogelijkheid om klanten pushberichten te sturen.
  .
  Wij houden u de komende weken op de hoogte. Bezoek met regelmaat onze site of volg ons op twitter!
  .
  Cora van der Meijde

   

   

   

  Post a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>