Multichannel Loyaliteitsprogramma

Alle kanalen benutten voor het bouwen van de perfecte klantrelatie.

Meer weten?

7 + 5 =

Multichannel Loyaliteitsprogramma

Klanten zijn mobieler en flexibeler dan ooit. Een webshop-bestelling is binnen enkele seconden geplaatst maar klanten stappen sneller over naar een goedkoper alternatief. Merken en bedrijven moeten zich meer richten op het bieden van een ultieme klantervaring om zich te onderscheiden van de concurrentie. Hiervoor is het nodig om de wensen en verwachtingen van klanten in kaart te brengen. Het bieden van een multichannel loyaliteitsprogramma draagt bij aan deze ervaring.

Met ons multichannel loyaliteitsprogramma is het mogelijk om klantgegevens vanuit uw winkel, webshop en sociale kanalen samen te brengen in een online klantomgeving. Zo legt u de persoonlijke, gedrags- en koopgegevens van uw klanten vast.

In het multichannel loyaliteitsprogramma hebben wij onder andere het mechanisme gamification opgenomen. Dit stimuleert klanten actief gegevens met u te delen. Met de kennis wie de klant is en wat zijn behoeftes zijn heeft u de tools in handen om een gerichte en persoonlijke klantbenadering mogelijk te maken. Hetgeen de klant motiveert om een aankoop eerder bij u te doen dan bij een ander. De beloning kan de klant volledig zelf kiezen middels het instellen van verschillende persoonlijke spaardoelen.

Implementatie van de oplossing

“Uw klanten op een speelse wijze laten sparen voor verschillende doelen. Dit alles in 1 overzichtelijk systeem, zowel voor uw klanten als uw bedrijf.”

Loyalty

Wij ontwikkelen klantprogramma’s waarmee bedrijven klanten aan zich kunnen binden, en de klantrelatie kunnen verdiepen.

Data

Voor onze klanten beheren, verzamelen, verrijken, analyseren, segmenteren, activeren wij hun klantdata en rapporteren de resultaten.

Marketing Services

DataMatch beschikt ook over een breed assortiment aan marketing services. Wij zetten uw data om in succesvolle marketing campagnes.

Deze klanten gingen u voor :

DataMatch Rotterdam B.V.
Cairostraat 51
3047 BB Rotterdam

Kennismaken of offerte aanvragen?

5 + 4 =