• Cairostraat 51, 3047 BB Rotterdam
 • Pages Menu
  Twitter
  Categories Menu

  Multichannel loyaliteitsprogramma

  multichannel

   


   

  Wat is het online loyaliteitsprogramma?

  Met het online loyaliteitsprogramma kunnen klanten op uw webshop of website punten sparen voor aankopen. Het online loyaliteitsprogramma is het programma dat loyaliteit anders aanpakt. Via alle online touchpoints. Beloon dus niet alleen aankopen, maar ook likes, shares, en meedoen aan acties. Zo realiseer je hogere inkomsten zonder dat daar IT kennis voor nodig is.

  Met ons online loyaliteitsprogramma stelt u uw betrokken fans centraal. Zo beloont u niet alleen voor de aankopen, u beloont nu ook andere loyale activiteiten als het aandragen van vrienden, inschrijven op de nieuwsbrief en het invullen van voorkeuren en interesses.

   

  online-loyaliteitsprogramma-klanten


  Kort gezegd geeft het online loyaliteitsprogramma uw fans en klanten de mogelijkheid om online punten te sparen. Deze punten kunnen worden omgezet in rewards; kortingsvouchers of gratis producten.

  Het online loyaliteitsprogramma stelt u in staat om naast aankopen (traditionele loyaliteit) ook aankoopondersteunend gedrag te belonen. Daarnaast hebben wij diverse spelelementen toegevoegd; hoe meer punten spaart door loyale activiteiten te verrichten, hoe groter de rewards. Kortom, activeer uw klanten!

   


   

  Klanten die al gebruik maken van het online loyaliteitsprogramma

   

  online-loyaliteitsprogramma-klantt

  Meer informatie over loyaliteitsprogramma’s?

  Wilt u meer informatie over loyaliteitsprogramma’s dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

  Contactgegevens

  Tel     : 010 462 22 28

  E        : info@datamatch.nl

  Offerte aanvragen

  Voor een vrijblijvende offerte, vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met DataMatch .

  * Verplicht invullen