Multichannel Loyaliteitsprogramma

Alle kanalen benutten voor het bouwen van de perfecte klantrelatie.

Meer weten?

12 + 11 =

Multichannel Loyaliteitsprogramma

Heeft u een loyaliteitsprogramma op uw (winkel) locatie dat u ook graag in uw webshop zou willen doorvoeren? Een digitale online cadeaukaart die ook in uw fysieke winkel te gebruiken moet zijn en dus geïntegreerd dient te worden met uw kassasysteem? Een multichannel loyaliteitssysteem helpt u bij het binden van uw klanten in een tijd waarin de online concurrentie van goedkopere aanbieders enorm is. Wij kunne u u helpen bij het integreren van uw loyaliteitssysteem over al uw kanalen: online, winkellocatie,  en zelfs via (wallet) apps.

Koppelingen met verschillende kassasystemen

Om via uw on- en offline verkoopkanalen dezelfde loyaliteitssystemen aan te kunnen bieden, lopen veel ondernemers tegen technische uitdagingen aan. Het verwerken van bijvoorbeeld cadeaukaarten als betaalmiddel in een kassasysteem kan technisch gezien een behoorlijke uitdaging zijn. Wij hebben koppelingen ontwikkeld met verschillende kassa systemen, zoals Mplus, Centric, Bovertis en Untill, als ook koppelingen met ERP en CRM systemen.

Op die manier zorgen we ervoor dat uw klanten online en offline dezelfde ervaring en voordelen genieten. Hierdoor zullen zij sneller geneigd zijn een loyale klant te worden en verzamelt u waardevolle data over hun koopgedrag: welke aankopen doen zij via de webshop en wat kopen zij in de winkel? Wat is de frequentie van de aankopen en hoe kunt u hier met uw bedrijf op inspelen? Klantdata levert vaak inzichten in interessante businesskansen op.

Lunch for the brain

Samen met u kunnen we tijdens een lunch for the brain brainstormen over de mogelijkheden. We inventariseren waar u staat, welke verkoopkanalen uw bedrijf gebruikt en hoe we deze kanalen kunnen gaan invullen. Hierbij zorgen we ervoor dat de branding over alle kanalen gelijk is en u dus een uniforme uitstraling heeft.

Implementatie van de oplossing

Het multichannel loyaliteitsprogramma stelt u in staat uw klanten via al uw verkoopkanalen dezelfde ervaring en voordelen te bieden.

Implementatie van de oplossing

“Uw klanten op een speelse wijze laten sparen voor verschillende doelen. Dit alles in 1 overzichtelijk systeem, zowel voor uw klanten als uw bedrijf.”

Loyalty

Wij ontwikkelen klantprogramma’s waarmee bedrijven klanten aan zich kunnen binden, en de klantrelatie kunnen verdiepen.

Klantdata

Wij verzamelen, beheren, activeren en verrijken uw klantdata en rapporteren de resultaten aan u. Zo krijgt u waardevolle inzichten in het gedrag van uw klanten en kansen voor uw bedrijf.

Marketing Services

Wij kunnen altijd met u meedenken over de invulling van uw loyaliteitscampagne en zetten uw data om naar succesvolle marketing campagnes.

Deze klanten gingen u voor :

dbf (voorheen DataMatch)
Rietbaan 6
2908 LP Capelle aan den IJssel

Kennismaken of offerte aanvragen?

DataMatch is dbf