• Cairostraat 51, 3047 BB Rotterdam
 • Pages Menu
  Twitter
  Categories Menu

  Marketing services

   

  De marketing services van DataMatch

  DataMatch is de partner voor marketing services, een unieke 1:1 dialoog met uw klant en de fulfilment partner op het gebied van druk- en printwerk. Al meer dan een decennium werken wij voor gerenommeerde merken en ontzorgen wij onze klanten. Door onze grote volumes en goede relaties met drukkerijen en printpartners kunnen wij u zeer scherpe tarieven bieden. Overigens betekent ontzorgen bij DataMatch niet alleen €˜werk uit handen nemen€™, maar ook verantwoording dragen over het gehele proces en zorgen voor een plan B wanneer dit nodig is.

  Datamatch is een enorm belangrijke schakel in de communicatie naar onze klanten

  – Patricia van Grootveld – ICI Paris XL  

  Drukwerk & fulfilment

  Marketing Services - drukwerk

  Drukwerk is vaak onderdeel van een direct mailing, zoals; het briefpapier, enveloppen, selfmailers, en een bijsluiter in de vorm van een flyer, een brochure of voucher. DataMatch zorgt ervoor dat het drukwerk geproduceerd en afgeleverd wordt. In dit proces gaan we op zoek naar de producent die de gewenste kwaliteit en het juiste materiaal tegen de scherpste prijs kan aanbieden. Klik voor meer informatie op drukwerk & fulfilment.


  Direct Mailings

  Van het printen, vouwen en verzenden van klantenbrieven, tot het beheren van de klantgegevens in de database, DataMatch neemt het u allemaal uit handen. Tevens kunnen wij standaard drukwerk, zoals briefpapier en enveloppen,  tegen geringe kosten opslaan in ons magazijn, zodat u nooit misgrijpt. Klik voor meer informatie op direct mailings.

  Merketing Sercices - app

  Klant ID: Klantenkaart / Spaar APP

  Zodra klanten zich ingeschreven hebben voor een loyaliteits- of spaarprogramma ontvangen zij een unieke klant ID. Dit ID kan eenvoudig een combinatie zijn van de postcode & huisnummer van de klant, maar ook een klantenkaart met unieke leesfunctionaliteiten, zoals een magneetstrip, barcode, RFID-code of een personal spaar app. Alles behoort tot de mogelijkheden. Klik voor meer informatie op klantenkaart en spaar app.


  Emailings

  Marketing Services - mail template

  Met één klik op de verzendknop ontvangt iedere klant een email op maat. Netjes op naam en voorzien van de juiste aanbiedingen. Met de koppeling tussen het CRM-systeem en Cheetahmail is dit voor ons de normaalste zaak van de wereld. Een template dat zich aanpast aan het koopgedrag van uw klant. Klik voor meer informatie op e-mailings.

  Dataverrijking

  Marketing Services - verrijken van data

  Door een unieke samenwerking met Experian kunnen wij elk moment van de dag een verrijking op uw klantdata toepassen. Wilt u weten wat de interesses van uw klant zijn zonder hiervoor een enquête uit te sturen of wilt u inzicht krijgen in de betrouwbaarheid van de data? Met een directe koppeling met de Mosaic module van Experian vertellen wij het u direct . Klik voor meer informatie op dataverrijking.

  Spaarprogramma’s

  Maak klanten loyaal met een van onze loyaliteitsprogramma’s en koppel de data aan het marketing dashboard.

  Klantenkaart

  Geef uw klanten privileges met een klantenkaart. Koppel de kaart met uw kassasysteem en met het marketing dashboard. Lees meer…

  Spaar app

  Loyalty anno nu. Benut de technische mogelijkheden van deze tijd om uw klanten nog loyaler te maken met onze Spaar app. Lees meer…

  Webshop Spaarprogramma's

  Klanten terug laten keren in uw webwinkel. Maak van uw webwinkelbezoekers loyale klanten door een effectief loyaliteitsprogramma. Lees meer…

  Cadeaukaart

  De papieren cadeaubon is veeledentijd. Maak kennis met de voordelen cadeaupas en creëer meer omzet. Lees meer…

  Stel ons al uw vragen

  Voor een vrijblijvende offerte, vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met DataMatch .

  * Verplicht invullen