Marketing Services

Data verzamelen en tegelijkertijd omzet boosten? Maak kennis met onze Sales Promotions oplossingen.

Drukwerk & Fullfillment

Naast het bieden van verschillende Loyalty- en Marketing Automation oplossingen, zijn wij ook een uitstekende partner voor het verzorgen van drukwerk en fullfillment.

Marketing Dashboard

Met het marketing dashboard heeft u inzicht in al uw data binnen één systeem. Het marketing dashboard is te koppelen met verschillende systemen (e-mail, social media, analytics) en zorgt ervoor dat al uw (big) data overzichtelijk, geschoond, actueel, geprofileerd en ready-to-use blijft.

E-mailmarketing

Onze gecertificeerde e-mailmarketeers begeleiden u bij het opzetten van een succesvolle e-mailmarketing strategie. In onze e-mailmodule Copernica verzorgen wij voor u een responsive template en koppelen wij uw database aan geautomatiseerde opvolgacties, zodat u geen enkel contactmoment hoeft te missen.

Customer Journey

Het herkennen van de positie van de klant in de Customer Journey helpt bij het pragmatisch uitwerken en opzetten van doelgerichte, persoonlijke campagnes.

Social Media Monitoring

Weet u precies wat uw klanten online schrijven? Weet u zeker dat alle vragen voor uw bedrijf via social media gezien en beantwoord worden? Met onze social media monitoring services hoeft u daar niet aan te twijfelen.

dbf (voorheen DataMatch)
Rietbaan 6
2908 LP Capelle aan den IJssel

Kennismaken of offerte aanvragen?

DataMatch is dbf