• Cairostraat 51, 3047 BB Rotterdam
 • Pages Menu
  Twitter
  Categories Menu
  Marketing DatabaseOfferte aanvragen

  Marketing Database

   

  Klantinformatie

  DataMatch integreert in korte tijd klantinformatie uit diverse interne en externe bronnen tot een uniek klantbeeld. Zo heeft u al uw klantdata altijd volledig en up-to-date in huis.

  Opbouw

  De inrichting van een marketing database wordt bepaald door het doel dat u met de informatie voor ogen heeft. DataMatch biedt u hiervoor specialistische kennis op strategisch niveau; wij adviseren u in uw huidige situatie, en denken met u mee over de toekomst. Daarnaast is DataMatch de specialist die u begeleid met de opbouw en ingebruikname van uw bestand.


  De data integratie gaat middels het importeren van bestanden, het samenvoegen van gegevens en het ontdubbelen van klantdata. De diverse koppelingen in het systeem die continu de data aanvullen en verversen zorgen ervoor dat de database altijd actueel is.


  Marketing Database - gegevens presentatie

  Conversie

  Indien u al in het bezit bent van een marketing database, dan biedt DataMatch u de mogelijkheid deze volledig te moderniseren. Uw bestand wordt aangepast zodat het voldoet aan al uw wensen op het gebied van administratie, commercie en Loyalty Management. Ook hier is flexibiliteit het sleutelwoord: uw gegevens nu en in de toekomst optimaal kunnen aanwenden.


  Beheer

  Is uw marketing database eenmaal operationeel, dan biedt DataMatch u de kennis en ervaring op het gebied van het onderhoud en beheer van uw gegevens. Zo blijven deze up-to-date en voldoen zij aan de gestelde kwaliteitseisen. Denkt u bijvoorbeeld aan het voorkomen van dubbele invoer, het doorvoeren van adreswijzigingen of het maken van een selectie voor een nieuwe campagne.


  Marketing database - dashboard

  Wet bescherming persoonsgegevens (WBP)

  De Wet bescherming persoonsgegevens verzekert uw klanten van een eerlijke en zorgvuldige behandeling. Ook mogen wij niet meer gegevens verzamelen dan strikt noodzakelijk. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat alle informatie juist en nauwkeurig is en wordt de persoon in kwestie daarover schriftelijk of mondeling op de hoogte gesteld.


  Gebruik van klantdata voor marketingdoeleinden

  DataMatch kan voor u alle selecties en analyses verzorgen, maar stelt u ook in staat het zelf te doen met een zeer gebruiksvriendelijke analyse- en selectiemodule (het DataMatch Marketing Dashboard – DMD). De keuze is aan u om zelf een dienstenpakket op maat samen te stellen.

   

  Spaarprogramma’s

  Maak klanten loyaal met een van onze loyaliteitsprogramma’s en koppel de data aan het marketing dashboard.

  Klantenkaart

  Geef uw klanten privileges met een klantenkaart. Koppel de kaart met uw kassasysteem en met het marketing dashboard. Lees meer…

  Spaar app

  Loyalty anno 2014. Benut de technische mogelijkheden van deze tijd om uw klanten nog loyaler te maken met onze Spaar app. Lees meer…

  Webshop Spaarprogramma's

  Klanten terug laten keren in uw webwinkel. Maak van uw webwinkelbezoekers loyale klanten door een effectief loyaliteitsprogramma. Lees meer…

  Cadeaukaart

  De papieren cadeaubon is veeledentijd. Maak kennis met de voordelen cadeaupas en creëer meer omzet. Lees meer…

  Stel ons al uw vragen

  Voor een vrijblijvende offerte, vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met DataMatch .

  * Verplicht invullen