Sales Promotions

Data verzamelen en tegelijkertijd omzet boosten? Maak kennis met onze Sales Promotions oplossingen.

Marketing Database

Klantinformatie

DataMatch integreert in korte tijd klantinformatie uit diverse interne en externe bronnen tot een uniek klantbeeld. Zo heeft u al uw klantdata altijd volledig en up-to-date in huis.

Opbouw

De inrichting van een marketing database wordt bepaald door het doel dat u met de informatie voor ogen heeft. DataMatch biedt u hiervoor specialistische kennis op strategisch niveau; wij adviseren u in uw huidige situatie, en denken met u mee over de toekomst. Daarnaast is DataMatch de specialist die u begeleid met de opbouw en ingebruikname van uw bestand.

Conversie

Indien u al in het bezit bent van een marketing database, dan biedt DataMatch u de mogelijkheid deze volledig te moderniseren. Uw bestand wordt aangepast zodat het voldoet aan al uw wensen op het gebied van administratie, commercie en Loyalty Management. Ook hier is flexibiliteit het sleutelwoord: uw gegevens nu en in de toekomst optimaal kunnen aanwenden.

Implementatie van de oplossing

“Sed ut perspiciatis unde omnis iste nat errorae sit voluptatem acusa estum doloremque nor laudantium, tom rem. Consect edipi au lorem orestem. Sed ut perspiciatis unde omnis iste nat errorae sit voluptatem acusa estum doloremque nor laudantium, tom rem. Consect edipi au lorem orestem.”

Kennismaken

Sed ut perspiciatis unde omnis iste nat errorae sit voluptatem acusa estum doloremque nor laudantium, tom rem. Consect edipi au lorem orestem.

Implementatie

Sed ut perspiciatis unde omnis iste nat errorae sit voluptatem acusa estum doloremque nor laudantium, tom rem. Consect edipi au lorem orestem.

Testen en live

Sed ut perspiciatis unde omnis iste nat errorae sit voluptatem acusa estum doloremque nor laudantium, tom rem. Consect edipi au lorem orestem.

Beheer

Is uw marketing database eenmaal operationeel, dan biedt DataMatch u de kennis en ervaring op het gebied van het onderhoud en beheer van uw gegevens. Zo blijven deze up-to-date en voldoen zij aan de gestelde kwaliteitseisen. Denkt u bijvoorbeeld aan het voorkomen van dubbele invoer, het doorvoeren van adreswijzigingen of het maken van een selectie voor een nieuwe campagne.

Wet bescherming persoonsgegevens (WBP)

De Wet bescherming persoonsgegevens verzekert uw klanten van een eerlijke en zorgvuldige behandeling. Ook mogen wij niet meer gegevens verzamelen dan strikt noodzakelijk. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat alle informatie juist en nauwkeurig is en wordt de persoon in kwestie daarover schriftelijk of mondeling op de hoogte gesteld.

Gebruik van klantdata voor marketingdoeleinden

DataMatch kan voor u alle selecties en analyses verzorgen, maar stelt u ook in staat het zelf te doen met een zeer gebruiksvriendelijke analyse- en selectiemodule (het DataMatch Marketing Dashboard – DMD). De keuze is aan u om zelf een dienstenpakket op maat samen te stellen.

Wat wij schrijven over sales promotions

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

DataMatch Rotterdam B.V.
Cairostraat 51
3047 BB Rotterdam

Kennismaken of offerte aanvragen?

11 + 1 =

DataMatch is dbf