Loyaltyprogramma van Datamatch

Loyaltyprogramma’s, klantenkaarten of spaarkaarten zijn zeer effectief om klantenbinding te creëren. Hoe zorg je ervoor dat de hoeveelheid data beheersbaar blijft?

Overzicht in uw loyalty programma

De Loyalty Engine van Datamatch maakt het mogelijk uw loyalyprogramma overzichtelijk te maken. Koppel uw kassasysteem of webwinkel met onze marketingdatabase en zie in een handomdraai de resultaten en voortgang van uw loyaliteitsprogramma’s. 


Eén systeem, voor u en uw klanten

Onze webbased applicatie maakt het beheren, analyseren en rapporteren van uw loyalty campagnes zeer eenvoudig.  Daarnaast is de software een verlengstuk van uw klantenservice. De software stelt u in staat persoonlijk met uw klanten te communiceren.

Persoonlijke webapplicatie

Deelnemers van uw loyaltyprogramma kunnen zich eenvoudig aanmelden via een persoonlijke webapplicatie, hun persoonlijke gegevens inzien en aanpassen.

klant-loyalty


Effectief cross- en upsellen

 

Bij onze software wordt een Marketing Dashboard opgeleverd die u in staat stelt uw klanten te belonen op basis van aankopen, bezoeken of de mate van loyaliteit. De software geeft uw onderneming de tools in handen om gericht en persoonlijk Cross- en upselling bij klanten te stimuleren

Loyalty Marketing Modules

 

Meer informatie over het loyaltyprogramma?

Wilt u meer informatie over het loyaltyprogramma dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Contactgegevens

Tel     : 010 462 22 28

E        : sales@dbf.nl

Stel ons al uw vragen

[si-contact-form form=’1′]

 

DataMatch is dbf