Loyalty

Een oplossing voor elk bedrijf

Zakelijk loyaliteitsprogramma

Uw zakelijke relaties op een unieke manier belonen? Persoonlijk en gebaseerd op hun recente aankopen. Het zakelijke loyaliteitsprogramma is een volledige geautomatiseerd beloningsysteem en daaraan gekoppelde webshop gebaseerd op uw eigen debiteurenbestand.

U kunt uw klanten een extra bijzondere ervaring bieden door het zakelijk loyaliteitsprogramma te combineren met de  Loyalty Webshop.

Multichannel loyaliteitsprogramma

Communiceer met klanten gedurende hun gehele koopproces. Van oriëntatie en aankoop tot de aftersales. Krijg inzicht in en beïnvloed de online en offline kanalen waar uw klant zich bevindt en beloon hen voor hun interesse en loyaliteit.

Alle kanalen samenbrengen in één klantomgeving. Een makkelijk spaarprogramma waarmee u interactie met uw klant beloont naast de traditionele beloningen voor aankopen.

Webshop loyaliteitsprogramma

Beinvloed de online customer journey van uw klanten, bezoekers of volgers door men te belonen voor hun betrokkenheid en loyaliteit. Beloon uw klanten bijvoorbeeld een bestelling, likes en shares op social media of het aanmelden voor een nieuwsbrief.

Maak shoppen via uw webshop nog leuker door een webshop loyaliteitsprogramma toe te passen. Wij beschikken al over bestaande koppelingen waardoor wij brede ondersteuning kunnen bieden.

dbf (voorheen DataMatch)
Rietbaan 6
2908 LP Capelle aan den IJssel

Kennismaken of offerte aanvragen?

DataMatch is dbf