Loyalty Marketing

 

Klanten binden met Loyalty Marketing

DataMatch is uw partner voor loyalty marketing, een unieke 1:1 dialoog met uw klant via nauwkeurig geselecteerde kanalen, en de partner voor het gehele fulfilmenttraject.  Al meer dan een decennium werken wij voor gerenommeerde merken, en verzorgen wij spaar- en loyaliteitsprogramma’s.

Overzichtelijke Loyalty marketing

Met het marketing dashboard van Datamatch worden uw klantgegevens en loyaliteitsprogramma’s overzichtelijk gemaakt. Koppel eenvoudig uw kassasysteem of webwinkel met onze marketingdatabase en zie in een handomdraai de resultaten en voortgang van uw loyaliteitsprogramma’s. 

Datamatch is een enorm belangrijke schakel in de communicatie naar onze klanten

– Patricia van Grootveld – ICI Paris XL  

 


Functies van Loyalty Marketing

Onze klantendatabase met de winkelverkopen is al jaren in vertrouwde handen bij DataMatch.

Jacco Crezee – Directeur Purdey

Eén systeem

Onze webbased applicatie maakt het beheren, analyseren en rapporteren van uw loyalty campagnes zeer eenvoudig.  Daarnaast is de software een verlengstuk van uw klantenservice. De software stelt u in staat persoonlijk met uw klanten te communiceren.

Koppel uw loyaliteitsprogramma’s

Koppel eenvoudig uw spaar en Loyaliteitsprogramma’s aan het marketing dashboard en zie in een handomdraai de resultaten. Datamatch ondersteund u bij de volgende spaar of loyaliteitsprogramma’s

Deelnemers van uw loyaliteitsprogramma’s kunnen zich eenvoudig aanmelden via een persoonlijke webapplicatie, hun persoonlijke gegevens inzien en aanpassen.

Eén systeem om het overzicht te bewaren. Wel zo gemakkelijk!


Vraag Loyalty marketing demo aan

Door de intelligentie software is Datamatch uw partner voor uw Loyalty Marketing campagnes. Bekijk hieronder de mogelijkheden en vraag een demo aan.

 

[compareTable]


 

Effectief cross- en upsellen

Bij onze Loyalty marketing software wordt een Marketing Dashboard opgeleverd die u in staat stelt uw klanten te belonen op basis van aankopen, bezoeken of de mate van loyaliteit. De software geeft uw onderneming de tools in handen om gericht en persoonlijk Cross- en upselling bij klanten te stimuleren

Loyalty Marketing Modules

Dankzij DataMatch hebben wij nu betrouwbare en transparante klantgegevens waarmee we een succesvol loyalty programma draaien.

Frank Biegstraaten – Van Gils


Spaar en loyalty’s programma’s

Bekijk de spaar en loyaliteitsprogramma’s van Datamatch.

Klantenkaart

Geef uw klanten privileges met een klantenkaart. Koppel de kaart met uw kassasysteem en met het marketing dashboard.

Lees meer…

Spaar app

Loyalty anno 2014. Benut de technische mogelijkheden van deze tijd om uw klanten nog loyaler te maken met onze Spaar app.

Lees meer…

Webshop Spaarprogramma's

Klanten terug laten keren in uw webwinkel. Maak van uw webwinkelbezoekers loyale klanten door een effectief loyaliteitsprogramma.

Lees meer…

Cadeaukaart

De papieren cadeaubon is veeledentijd. Maak kennis met de voordelen cadeaupas en creëer meer omzet.

Lees meer…

 

Stel ons al uw vragen

[si-contact-form form=’1′]

 

DataMatch is dbf