Loyalty marketing bureau

 

Een decennium lang specialist in klantgerichte marketing

DataMatch is al meer dan een decennium lang specialist op het gebied van klantgerichte marketing. Wij steken al onze energie en enthousiasme in het verkrijgen en behouden van uw klanten en klantrelaties. Onze producten en diensten zijn in eerste instantie gericht op het benaderen en werven van klanten op een geschikte manier. Vervolgens ontwikkelen en optimaliseren we hieruit een succesvolle klantrelatie.

Met andere woorden: Loyalty Marketing bureau

Wij bieden eenvoudige, maar uitgebreide spaarprogramma’s inclusief spaarkaarten. Een spaarprogramma zorgt ervoor dat u veel kennis over uw klant verkrijgt. Deze gegevens geven u inzicht in het koopgedrag van de klant. Wij stellen u via een eenvoudig systeem in staat om de data zelf te analyseren en klantgroepen te segmenteren. DataMatch biedt als loyalty marketing bureau haar klanten een zeer gebruiksvriendelijk programma, namelijk het Marketing Dashboard. Via het Marketing Dashboard is iedere marketeer of retailer in staat om 24/7 snel en eenvoudig klantdata te raadplegen en te bewerken.

Aanvullend bieden wij ook de mogelijkheid om uw spaarkaarten en druk- en printwerk voor de uitvoering van uw direct marketing strategie te verzorgen.


 

Uw klantloyaliteit verhogen

DataMatch verzamelt, verrijkt, profileert en analyseert de gegevens van de klanten en vertaalt deze naar bruikbare kennis en informatie. Wij leveren structurele oplossingen op het gebied van database marketing voor organisaties die daar zelf niet de kennis, expertise of capaciteit voor in huis hebben.

Met andere woorden: Wilt u de klantloyaliteit verhogen, dan bieden onze diensten de oplossing:

  • Spaarprogramma’s: ”Een loyaliteitsprogramma voor een optimale relatie met uw klant”
  • Marketing services: ”Het bieden van fulfilment oplossingen voor klantkaarten, druk-, print-, (e)mail- en verzendtrajecten€
  • Marketing Database: “€œHet beheren en onderhouden van klantdata i.c.m. koop-, actie- en responsgegevens”
Loyalty marketing bureau

U beheert alles zelf via het Marketing Dashboard zodat u 24/7 kunt inspelen op de ontwikkelingen in de markt. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij als loyalty marketing bureau adviseren u graag over de laatste ontwikkelingen in de markt.


 

Van Verzamelen naar Activeren

Loyalty marketing bureau
DataMatch is dbf