Loyalty marketing adviseur

 

DataMatch loyalty marketing adviseur

DataMatch heeft een jarenlange ervaring opgedaan op het gebied van klantgerichte marketing en geeft een tevreden groep klanten advies over klantenbinding. Dagelijks houden wij ons samen met ondernemers met veel plezier bezig met het verkrijgen en behouden van klanten, en het opbouwen van een goede klantrelatie. Met de producten en diensten die wij bieden bent u ten eerste in staat om op een geschikte wijze klanten te benaderen en te werven. Vervolgens gebruiken we de resultaten om een succesvolle klantrelatie op te bouwen met uw klanten. Uit ervaring weten wij dat het verzamelen van geschikte gegevens en het op een juiste manier gebruiken van deze gegevens de sleutel is tot het opbouwen van een goede relatie met de klant. Op deze pagina lichten wij u beknopt toe hoe wij u kunnen helpen de klantloyaliteit te verhogen.

Een loyalty marketing adviseur met de juiste producten

Om uw klantdata te verzamelen bieden wij uitgebreide spaarprogramma’s inclusief spaarkaarten. Een spaarprogramma stelt u in staat om veel data over uw klant te vergaren. Deze data biedt u inzicht in het koopgedrag van de klant. Maar nog belangrijker is om de juiste acties te verrichten met de verzamelde gegevens! DataMatch levert u een eenvoudig systeem waarmee u zelf in staat bent om de date te analyseren en naar wens klantgroepen te segmenteren. Dit systeem heet het ‘marketing Dashboard.’ Het Marketing Dashboard is een zeer gebruiksvriendelijk CRM- systeem dat iedere marketeer of retailer in staat stelt om 24/7 snel en eenvoudig met klantdata te werken.

Wij kunnen u naast de zojuist beschreven diensten en producten indien gewenst een totaalpakket bieden om uw direct marketing strategie te verzorgen. Denkt u hierbij aan het drukken van spaarkaarten, printwerk ter promotie, en de opslag en verzending van deze producten.


 

De loyaliteit van uw klanten vergroten

Door middel van het verzamelen, verrijken, profileren en analyseren van de gegevens van uw klanten vertaalt DataMatch uw klantdata naar bruikbare kennis en informatie. Vele organisaties hebben niet de (volledige) kennis, capaciteit of expertise om op professionele wijze database marketing te bedrijven. Voor deze bedrijven levert DataMatch structurele oplossingen op het gebied van database marketing.

Samengevat kunnen we u de volgende vraag stellen: Wilt u de klantloyaliteit verhogen? Dan is DataMatch uw partner en biedt met haar diensten de volgende oplossingen:

  • Spaarprogramma’s: ”Een loyaliteitsprogramma voor het opbouwen van een optimale relatie met uw klant”
  • Marketing services: ”Een totaaloplossingen voor klantkaarten, druk-, print-, (e)mail- en verzendtrajecten€
  • Marketing Database: “€œHet beheren en onderhouden van klantgegevens in combinatie met koop-, actie- en responsgegevens”
Loyalty marketing adviseur

Via het marketing dashboard beheert u alle gegevens zelf zodat u 24 uur per dag in de gelegenheid bent om in te kunnen spelen op nieuwe ontwikkelingen in uw branche. Voor meer informatie kunt u ons altijd contacteren. Wij als loyalty marketing adviseur geven u graag advies over klantenbinding en de laatste ontwikkelingen in de markt.


 

Het proces van loyaliteitsmarketing

Loyalty marketing adviseur
DataMatch is dbf