Klanten binden met een Loyaliteitssysteem

Loyaliteitssysteem nodig om uw klanten loyaler te maken, zodat ze meer en vaker aankopen verrichten?

DataMatch is al meer dan 15 jaar loyalty expert en verzocht een loyaliteitssysteem voor grote partijen zoals ICI PARIS XL en DA Drogisterijen, maar ook voor Louwman exclusive, gemeentes (Boxtel, Apeldoorn, Zaandam) en Brova Retail Group.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een specifieke loyaliteitssysteem kunt u één van onze onderstaande loyaliteitsprogramma‘s bekijken of vrijblijvend een offerte/meer informatie opvragen via de groene knop hiernaast.

 

 

 

 

loyaliteitsprogramma offerte aanvragen


 

 

Eén loyaliteitssysteem, voor u en uw klanten

Onze webbased applicatie maakt het beheren, analyseren en rapporteren van uw loyaliteitscampagnes zeer eenvoudig.  Daarnaast is de software een verlengstuk van uw klantenservice. De software stelt u in staat persoonlijk met uw klanten te communiceren.

Persoonlijke webapplicatie

Deelnemers van uw loyaliteitsprogramma’s kunnen zich eenvoudig aanmelden via een persoonlijke webapplicatie, hun persoonlijke gegevens inzien en aanpassen.

 

 

 

 

 


Effectief cross- en upsellen

Met het loyaliteitssysteem kunt u eenvoudig en zeer effectief cross en upsellen. Bij ons systeem wordt een Marketing Dashboard opgeleverd die u in staat stelt uw klanten te belonen op basis van aankopen, bezoeken of de mate van loyaliteit. De software geeft uw onderneming de tools in handen om gericht en persoonlijk Cross- en upselling bij klanten te stimuleren

Effectief Loyaliteitssysteem


 

dbf (voorheen DataMatch)
Rietbaan 6
2908 LP Capelle aan den IJssel

Kennismaken of offerte aanvragen?

DataMatch is dbf