• Cairostraat 51, 3047 BB Rotterdam
 • Pages Menu
  Twitter
  Categories Menu
  Loyaliteitsprogramma winkeliersverenigingOfferte aanvragen

  Loyaliteitsprogramma winkeliersvereniging

   

  Met de loyaliteitsprogramma winkeliersvereniging van DataMatch kunt u verschillende winkels in een winkelstraat, een regio of zelfs een gehele stad inzetten voor een gezamenlijke loyaliteitsprogramma. Met het loyaliteitsprogramma winkeliersvereniging kunnen klanten per winkel, per straat of compleet alle winkels als één laten sparen. DataMatch heeft voor verschillende steden en gebieden lokale en regionale spaarsystemen opgezet zoals Den Haag, Apeldoorn, Zaandam en Boxtel.

  Onderin deze pagina kunt u de klantspecifieke oplossingen bekijken door erop te klikken.


   

  Hoe werkt het loyaliteitsprogramma winkeliersvereniging?

  Met het loyaliteitsprogramma kunnen klanten van een bepaalde regio sparen per winkel, winkelstraat of als een complete stad. Op basis van de wensen van onze opdrachtgever zetten we een regionaal/lokaal spaarprogramma op. Soms hebben we te maken met winkels met verschillende kassa’s en zijn kassakoppelingen niet mogelijk. In zo een geval werken we met tablets of desktopoplossingen(laptop). Ook is het mogelijk om te sparen door middel van het inzetten van een app via de smartphone of zonder app, namelijk met een digitale spaarkaart via een ewallet in de smartphone. De mogelijkheden zijn bijna oneindig!

  loyaliteitsprogramma offerte aanvragen

  Loyaliteitsprogramma-winkeliersvereniging

   

  Er zijn verschillende concepten van loyaliteitsprogramma’s voor winkeliersvereniging. Soms willen onze opdrachtgevers een spaarprogramma waarbij de klanten bij elke winkel kunnen sparen en dat alle punten op één hoop worden verzameld.

  Een andere case waar we mee te maken hebben gehad is een wens dat er op winkelniveau gespaard kon worden, zodat er met één pas bij de slager, supermarkt en drogisterij gespaard kan worden.Zo heeft ieder winkel hun eigen spaarprogramma en kunnen ze zelf bepalen hoeveel de klanten sparen en wat ze als beloning krijgen, terwijl de klant wel het voordeel heeft om met één pas gebruik te maken bij alle winkels in de buurt. Ook kunnen winkels samenwerken voor gezamenlijke evenementen om zo meer winkelend publiek te krijgen met het loyaliteitsprogramma winkeliersvereniging.

   

  De voordelen

  • Vergroten engagement
  • Vergroten bereik en fanbase
  • Opbouwen klantprofielen
  • Omzet vergroten

   

  Het Dashboard

  Met het loyaliteitsprogramma voor de winkeliersvereniging krijgt u het Marketing Dashboard meegeleverd. Het Marketing Dashboard geef inzicht in alle verzamelde informatie vanuit het loyaliteitsprogramma. Zo kunt u als winkeliersvereniging een compleet beeld hebben hoe het spaarprogramma het doet over een complete regio en de winkels op individueel niveau kunnen zien hoe hun winkel presteert. Het Marketing Dashboard is modulair opgebouwd. Zo kunt u zelf bepalen wat u belangrijk vind om inzicht in te hebben en kunt u elk moment modules aan/uitschakelen. Doordat het dashboard in eigen beheer is kunt u ten alle tijden geheel kosteloos rapportages en statistieken uitdraaien. Ook is het mogelijk dat u de data die u heeft verzameld vanuit het loyaliteitsprogramma in te zetten. Het dashboard heeft een geïntegreerde e-mail module genaamd Copernica, u kunt meeliften met de lage e-mailingtarieven van DataMatch (we versturen meer dan 1.000.000 e-mails per maand).

   

  Marketing Dashboard

   

   


  Klanten van het loyaliteitsprogramma voor winkeliersvereniging

  Hieronder ziet u een aantal klanten van ons.

  Klik op het logo van de klant en bekijk de klantspecifieke case.

   

  loyaliteitsprogramma-winkeliersvereniging-akaart
  loyaliteitsprogramma-winkeliersvereniging-Boxtelaartjes

  Meer informatie over loyaliteitsprogramma’s van DataMatch?

  Bekijk de  loyaliteitsprogramma pagina voor een compleet overzicht!

  loyaliteitsprogramma-loyaliteit

  Meer informatie over het loyaliteitsprogramma winkeliersvereniging?

  Wilt u meer informatie over loyaliteitsprogramma winkeliersvereniging dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

  Contactgegevens

  Tel     : 010 462 22 28

  E        : info@datamatch.nl

  Offerte aanvragen

  Voor een vrijblijvende offerte, vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met DataMatch .

  * Verplicht invullen