Met het loyaliteitsprogramma winkel kunt in uw winkel(keten) offline en/of online klanten belonen. Het belonen van klanten kan per bezoek, op bestedings- of  op productniveau. DataMatch heeft voor organisaties als DA Drogisterij, ICI Paris XL en Naturals (in de markthal) het loyaliteitsprogramma winkel ingezet.

Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over het online/offline spaarsysteem voor in uw winkel(keten) en onderaan de pagina kunt u klantspecifieke oplossingen bekijken.

 


 

Hoe werkt het loyaliteitsprogramma winkel?

Met het loyaliteitsprogramma kunnen klanten van een bepaalde regio sparen per winkel, winkelstraat of als een complete stad. Op basis van de wensen van onze opdrachtgever zetten we een regionaal/lokaal spaarprogramma op. Soms hebben we te maken met winkels met verschillende kassa’s en zijn kassakoppelingen niet mogelijk. In zo een geval werken we met tablets of desktopoplossingen(laptop). Ook is het mogelijk om te sparen door middel van de inzet van een app via de smartphone, of zonder app, namelijk met een digitale spaarkaart via een ewallet in de smartphone. De mogelijkheden zijn bijna oneindig!

 

loyaliteitsprogramma offerte aanvragenLoyaliteitsprogramma-winkeliersvereniging

 

Er zijn verschillende concepten van loyaliteitsprogramma’s voor winkeliersverenigingen. Soms willen onze opdrachtgevers een spaarprogramma waarbij de klanten bij elke winkel kunnen sparen en dat alle punten op één hoop worden verzameld.

Een andere case waar we mee te maken hebben gehad is de wens dat er op winkelniveau gespaard kon worden, zodat er met één pas bij de slager, supermarkt en drogisterij gespaard kan worden.Zo heeft ieder winkel hun eigen spaarprogramma en kunnen ze zelf bepalen hoeveel de klanten sparen en wat ze als beloning krijgen, terwijl de klant wel het voordeel heeft om van één pas gebruik te kunnen maken bij alle winkels in de buurt. Ook kunnen winkels samenwerken voor gezamenlijke evenementen om zo meer winkelend publiek te krijgen met het loyaliteitsprogramma winkeliersvereniging.

 

 

 

De voordelen

  • Vergroten engagement
  • Vergroten bereik en fanbase
  • Opbouwen klantprofielen
  • Omzet vergroten

 

loyaliteitsprogramma winkel

 

Het Dashboard

Met het loyaliteitsprogramma voor uw winkel(keten) krijgt u het Marketing Dashboard meegeleverd. Het Marketing Dashboard geef inzicht in alle verzamelde informatie vanuit het loyaliteitsprogramma. Zo kunt u als winkeliersvereniging een compleet beeld krijgen van hoe het spaarprogramma het doet over een complete regio en de winkels op individueel niveau kunnen zien hoe hun winkel presteert. Het Marketing Dashboard is modulair opgebouwd. Zo kunt u zelf bepalen wat u belangrijk vindt om inzicht in te hebben en kunt u elk moment modules aan/uitschakelen. Doordat het dashboard in eigen beheer is kunt u ten alle tijden geheel kosteloos rapportages en statistieken uitdraaien. Ook is het mogelijk dat u de data die u heeft verzameld vanuit het loyaliteitsprogramma in te zetten. Het dashboard heeft een geïntegreerde e-mail module genaamd Copernica, u kunt meeliften met de lage e-mailingtarieven van DataMatch (we versturen meer dan 1.000.000 e-mails per maand).

 

Marketing Dashboard

 

 


Klanten van het loyaliteitsprogramma voor uw winkel(keten)

Hieronder ziet u een aantal klanten van ons.

Klik op het logo van de klant en bekijk de klantspecifieke case.

loyaliteitsprogramma-winkel-da-drogisterij
loyaliteitsprogramma-winkel-brova
loyaliteitsprogramma-winkel-medipoint

Meer informatie over loyaliteitsprogramma’s van DataMatch?

Bekijk de  loyaliteitsprogramma-pagina voor een compleet overzicht!

loyaliteitsprogramma-loyaliteit

Meer informatie over het loyaliteitsprogramma winkel(keten)?

Wilt u meer informatie over het DataMatch loyaliteitsprogramma winkel(keten) dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Contactgegevens

Tel     : 010 462 22 28

E        : info@datamatch.nl

Offerte aanvragen

[si-contact-form form=’1′]