Met het loyaliteitsprogramma webshop van DataMatch kunt u klanten belonen voor, tijdens en na een aankoop. DataMatch biedt een compleet webshop loyaliteitsprogramma zonder lastige koppelingen of ingewikkelde IT processen. 


 

Hoe werkt het webshop loyaliteitsprogramma?

Met het loyaliteitsprogramma kunnen onze klanten online, offline en via social media belonen.
Deze data wordt vervolgens gebruikt om door middel van slimme e-mailtriggers de klanten persoonlijk en één op één te benaderen.

Wanneer u ervoor kiest om gebruik te maken van het loyaliteitsprogramma webshop van DataMatch, kan deze ook gekoppeld worden aan de Facebook/Twitter account van de klant. Zo is registratie mogelijk met een simpele druk op de knop.

Zo kunnen klanten direct beginnen met punten te sparen door posts te liken, vrienden en relaties member te maken of hun profiel te verreiken.

webshop-loyaliteitsprogramma-social-media

Klanten die tevreden zijn uiten graag hun liefde voor het bedrijf. Met het loyaliteitsprogramma webshop kunnen klanten andere klanten uitnodigen (het zogenaamde member-get-member principe). Gemiddeld nodigt één persoon,tien personen uit via ons platform, dit zorgt voor resultaat op de korte termijn. Tot slot leiden al deze acties tot een hogere betrokkenheid van die klant. Die betrokkenheid vertaald zich tot meer aankopen. Die aankopen worden weer beloond en de cirkel herhaalt zich.

De voordelen

  • Vergroten engagement
  • Vergroten bereik en fanbase
  • Opbouwen klantprofielen
  • Omzet vergroten

loyaliteitsprogramma offerte aanvragen


 

Het Dashboard

Met het loyaliteitsprogramma voor de webshop krijgt u een dashboard geleverd. Dit dashboard is compleet ingericht en kant-en-klaar voor gebruik. Met het dashboard heeft u direct inzicht in één oogopslag hoe het loyaliteitsprogramma presteert. Tevens kunt u verschillende functionaliteiten instellen of wijzigen.  Zo kunt u kortingcoupons aanmaken die verstuurd kunnen worden naar de klanten, uw beloningen wijzigen (denk aan het invullen van gegevens, dan krijgt de fan hier 10 punten voor), nieuwe gebruikers aanmaken of profileren, e-mail instellingen wijzigen en hier acties aan koppelen, het dashboard (wat de klant ziet) wijzigen naar uw eigen huisstijl en kleur en ten alle tijden bij uw eigen instellingen. Zo heeft u het dashboard compleet in eigen beheer en kunt u altijd bij uw bedrijfsdata

Hieronder is een voorbeeld te zien van de demo. In verband met de privacygevoeligheid presenteren we een testaccount, voor een daadwerkelijke demo kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

 

webshop-loyaliteitsprogramma-dashboard

 

 


Meer informatie over loyaliteitsprogramma’s van DataMatch?

 

Bekijk de  loyaliteitsprogramma pagina voor een compleet overzicht!

loyaliteitsprogramma-loyaliteit


 

dbf (voorheen DataMatch)
Rietbaan 6
2908 LP Capelle aan den IJssel

Kennismaken of offerte aanvragen?

DataMatch is dbf