Join the club luidt de slogan van het loyaliteitsprogramma van Media Markt. Als grootmacht in de Nederlandse retail met 49 vestigingen in Nederland, wil Media Markt haar klanten beter leren kennen. Lokaal handelen en maatschappelijk betrokken zijn, dat is de insteek van de Media Markt Club.


Media Markt

Als internationaal bedrijf en tevens één van de grootste retailers van Nederland, is Media Markt een bedrijf wat kan rekenen op veel klanten. Klanten worden getrokken door de uitstekende service en het grote, gevarieerde assortiment van Media Markt.

Begin januari kwam Media Markt met groot nieuws. Ook Media Markt wil haar klanten gaan belonen en zette daarom het loyaliteitsprogramma Media Markt op, ofwel de Media Markt Club.

Met een enorme database van 600.000 e-mailadressen heeft Media Markt al een flinke kluif aan het beheren van mailinglists, maar met een uitgebreide database, waarin de retailer ook kan zien welke voorkeuren haar klanten hebben, wil Media Markt nog specifieker en klantbewuster gaan mailen.

mediamarkt-loyaliteitsprogramma-club


De club

Om lid te worden van de Media Markt Club hoeft een klant maar weinig te doen. Via de website kan men zich gemakkelijk en kosteloos inschrijven. Toetreden tot het loyaliteitsprogramma heeft dus geen financiële instapdrempel.

Leden van de club zijn bevoordeeld, zo biedt Media Markt extra service en toegespitste reclamecampagnes, zodat de klanten nog specifieker en beter geholpen kunnen worden. Door het ontbreken van een financiële instapdrempel en de vele voordelen, wordt er verwacht dat Media Markt straks de beheerder is van het grootste clubje van Nederland.

 

mediamarkt-loyaliteitsprogramma-wat


Voordelen

Media Markt biedt haar clubleden een aantal voordelen die het aantrekkelijk maken om mee te doen.

Zo kunnen clubleden elke maand een prijs winnen, deze is elke maand weer anders. En om ook maatschappelijk bezig te zijn, mag de winnaar van de prijs ook €2500,- schenken aan een lokaal goed doel of een ander lokaal initiatief.

Ook biedt Media Markt bijvoorbeeld 14 dagen extra bedenktijd. Zo mogen clubleden 28 dagen retourzenden, daar waar reguliere klanten 14 dagen hiervoor hebben. Ook worden producten bij clubleden gratis bezorgd.

Het mooiste voordeel is dat voor clubleden de kassabonnen in de database van Media Markt worden opgeslagen. Klanten hoeven dus nooit meer te klagen dat ze het bonnetje kwijt zijn!

mediamarkt-loyaliteitsprogramma-voordelen


Conclusie

Het loyaliteitsprogramma Media Markt is een frisse nieuwe wind. Het feit dat lid zijn echt heel veel voordelen biedt, wekt de verwachting dat mensen graag mee zullen doen.

Het is goed om te zien dat ook de grote retailers als Media Markt, constant bezig zijn met klantervaring en lokaal handelen. Zeker aangezien het bieden van de ultieme klantervaring steeds belangrijker wordt met de komst van social media.

mediamarkt-loyaliteitsprogramma-banner


Meer informatie over loyaliteitsprogramma’s?

Wilt u meer informatie over loyaliteitsprogramma’s dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Contactgegevens
Tel     :  010 462 22 28

E        : info@datamatch.nl

Offerte aanvragen

[si-contact-form form=’1′]