Loyaliteitsprogramma

Turn-key oplossingen die passen binnen elke onderneming

EasyConnect Sparen

Met een EasyConnect Loyaliteitsprogramma kunt u snel starten met sparen. Deze oplossing is geschikt voor alle branches en heeft geen lastige koppelingen nodig.

Een turn-key spaarsysteem heeft als voordeel dat u snel van start kunt met het binden van uw klanten. U kunt zelf kiezen hoe en waarvoor uw klanten sparen.

Het EasyConnect loyaliteitsprogramma is geschikt voor alle branches en klanttypes. U kunt kiezen voor een on- of offline inzet van het spaarprogramma, zodat al uw klanten van de voordelen kunnen genieten.

Zakelijk Loyaliteitsprogramma

Uw zakelijke relaties op een unieke manier belonen? Persoonlijk en gebaseerd op hun recente aankopen. Het zakelijke loyaliteitsprogramma is een volledige geautomatiseerd beloningsysteem en daaraan gekoppelde webshop gebaseerd op uw eigen debiteurenbestand.

U kunt uw klanten een extra bijzondere ervaring bieden door het zakelijk spaarprogramma te combineren met de DataMatch Loyalty Webshop.

Webshop Loyaliteitsprogramma

Beinvloed de online customer journey van uw klanten, bezoekers of volgers door men te belonen voor hun betrokkenheid en loyaliteit. Beloon uw klanten bijvoorbeeld een bestelling, likes en shares op social media of het aanmelden voor een nieuwsbrief.

Maak shoppen via uw webshop nog leuker door een webshop loyalty programma toe te passen. DataMatch heeft al bestaande koppelingen waardoor wij brede ondersteuning kunnen bieden.

Uw unieke loyalty concept uitwerken?

DataMatch biedt in samenwerking met partner L5 een aanvullend traject aan. Voor een prikkelende boodschap, hogere omzet, nieuwe branding, uitdagende campagne, meer publiek, slimme merkstrategie, unieke beleving, opvallend logo, online strategie, uitgekiend loyaliteitsprogramma, toegespitste storytelling, vernieuwende app, etc.

Deze klanten gingen u voor :

Nog meer inspiratie nodig? Bekijk dan onze andere cases en bekijk hoe DataMatch kan helpen met uw loyaliteitsvraagstuk

DataMatch Rotterdam B.V.
Cairostraat 51
3047 BB Rotterdam

Kennismaken of offerte aanvragen?

10 + 15 =

DataMatch is dbf