Loyaliteitsmarketing

Loyaliteitsmarketing partner

Meer weten?

14 + 13 =

Loyaliteitsmarketing en uw bedrijf

DataMatch is uw partner voor loyaliteitsmarketing, een unieke 1:1 dialoog met uw klant via nauwkeurig geselecteerde kanalen, en de partner voor het gehele fulfilmenttraject.  Al meer dan een decennium werken wij voor gerenommeerde merken, en verzorgen wij spaar- en loyaliteitsprogramma’s.

Overzichtelijke loyaliteitsmarketing

Met het marketing dashboard van Datamatch worden uw klantgegevens en loyaliteitsprogramma’s overzichtelijk gemaakt. Koppel eenvoudig uw kassasysteem of webwinkel met onze marketingdatabase en zie in een handomdraai de resultaten en voortgang van uw loyaliteitsprogramma’s.

Één systeem

Onze webbased applicatie maakt het beheren, analyseren en rapporteren van uw loyalty campagnes zeer eenvoudig.  Daarnaast is de software een verlengstuk van uw klantenservice. De software stelt u in staat persoonlijk met uw klanten te communiceren.

Koppel  loyaliteitsmarketing programma’s

Koppel eenvoudig uw spaar en Loyaliteitsprogramma’s aan het marketing dashboard en zie in een handomdraai de resultaten. Datamatch ondersteund u bij de volgende spaar of loyaliteitsprogramma’s

Deelnemers van uw loyaliteitsprogramma’s kunnen zich eenvoudig aanmelden via een persoonlijke webapplicatie, hun persoonlijke gegevens inzien en aanpassen.

Effectief cross- en upsellen

Bij onze Loyalty marketing software wordt een Marketing Dashboard opgeleverd die u in staat stelt uw klanten te belonen op basis van aankopen, bezoeken of de mate van loyaliteit. De software geeft uw onderneming de tools in handen om gericht en persoonlijk Cross- en upselling bij klanten te stimuleren

Implementatie van de oplossing

“Onze klantendatabase met de winkelverkopen is al jaren in vertrouwde handen bij DataMatch.

Jacco Crezee – Directeur Purdey”

Loyalty

Het online kunnen aanbieden van een klantprogramma zorgt voor meerwaarde waarmee u uw klanten makkelijker aan u kunt binden en de klantrelatie kunt verdiepen.

Klantdata

Wij verzamelen, beheren, activeren en verrijken uw klantdata en rapporteren de resultaten aan u.

Marketing services

Wij kunnen altijd met u meedenken over de invulling van uw loyaliteitscampagne en zetten uw data om naar succesvolle marketing campagnes.

Deze klanten gingen u voor :

DataMatch Rotterdam B.V.
Cairostraat 51
3047 BB Rotterdam

Kennismaken of offerte aanvragen?

1 + 9 =

DataMatch is dbf