Loyaliteitsmarketing bureau

 

Een ervaren specialist in klantgerichte marketing

DataMatch is al meer dan een decennium lang specialist op het gebied van klantgerichte marketing. Wij steken met enthousiasme al onze energie in het verkrijgen en behouden van uw klanten en klantrelaties. Onze producten en diensten zijn in eerste instantie gericht op het benaderen en werven van klanten op een geschikte manier. Vervolgens ontwikkelen en optimaliseren we vanuit de resultaten een succesvolle klantrelatie. Het verzamelen van bruikbare gegevens en het op een juiste manier gebruiken van deze gegevens behoort tot de basis van succesvolle klantgerichte marketing. Wij zullen u nu vertellen welke methoden wij bieden om de loyaliteit van uw klanten te verhogen.

Met andere woorden: Loyaliteitsmarketing bureau

Wij bieden eenvoudige, maar uitgebreide spaarprogramma’s inclusief spaarkaarten. Een spaarprogramma stelt u in staat om veel kennis over uw klant te verzamelen. Deze verzamelde data geeft u inzicht in het koopgedrag van de klant. Wij bieden u daarbij een eenvoudig systeem waarmee u ze zelf in staat bent om de date te analyseren en klantgroepen te segmenteren. DataMatch biedt als loyaliteitsmarketing bureau haar klanten een zeer gebruiksvriendelijk programma, namelijk het Marketing Dashboard. Via het Marketing Dashboard is iedere marketeer of retailer in staat om 24/7 snel en eenvoudig klantdata te raadplegen en te bewerken.

Aanvullend bieden wij ook de mogelijkheid om uw spaarkaarten en druk- en printwerk voor de uitvoering van uw direct marketing strategie te verzorgen.


 

Uw klantloyaliteit verhogen

Door middel van het verzamelen, verrijken, profileren en analyseren van de gegevens van uw klanten vertaalt DataMatch uw klantdata naar bruikbare kennis en informatie. DataMatch levert structurele oplossingen op het gebied van database marketing voor organisaties die daar zelf niet de kennis, expertise of capaciteit voor in huis hebben.

Samengevat: Wilt u de klantloyaliteit verhogen, dan bieden onze diensten de oplossing:

  • Spaarprogramma’s: ”Een loyaliteitsprogramma om een optimale relatie met uw klant op te bouwen”
  • Marketing services: ”Het bieden van totaaloplossingen voor klantkaarten, druk-, print-, (e)mail- en verzendtrajecten€
  • Marketing Database: “€œHet beheren en onderhouden van klantdata in combinatie met koop-, actie- en responsgegevens”
Loyaliteitsmarketing bureau

Via het marketing dashboard beheert u alle gegevens zelf zodat u 24/7 in de gelegenheid bent om in te kunnen spelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij als loyaliteitsmarketing bureau adviseren u graag over de laatste ontwikkelingen in de markt.


 

Van Verzamelen naar Activeren

loyaliteitsmarketing bureau proces
DataMatch is dbf